Salgskurs

I samarbeid med VOR (Visit Oslo Regionen) tilbyr vi salgskurs onsdag 3. juni kl. 9.30 – 12.00 (gjennomføres digitalt). Kurset er innrettet spesielt for serveringssteder og bedrifter med salg av mat og drikke, og har fokus på mersalg.

Foto av vert som skjener vin til damer

Kurs i mersalg

Med en annerledes sommerseong og høst som står for døren, ønsker vi å tilby kurs som har fokus på mersalg av mat og drikke til gjester.

Kurset passer for alle ansatte og ledere som har kundekontakt på spisesteder, opplevelsesbedrifter med matservering, gårdsbutikker og lokalmatprodusenter med utsalg. Hovedformålet er å øke salgskompetansen og presentere mersalgsmuligheter.

Kursinnhold

  • Selge aperitiffer før måltid
  • Selge flere retter/enheter/produkter
  • Oppsalg og mersalg av drikke
  • Oppsalg menyer
  • Gjensalg av selskaper/kunder
  • Vinne flere av henvendelsene

Kursledere

Kursledere er Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug fra Sellit AS. Sellit holder salgskurs og coacher selgere i alle bransjer, men har flest oppdrag for hotell, restaurant og reiseliv. Målet er å utvikle salgsferdigheter og lønnsomhet, samtidig som opplevd service forbedres.

Praktisk informajon

Kurset foregår på Microsoft Teams. Påmeldig via lenken her. Maksimalt antall deltakere er 20 personer, og «førstemann til mølla» prinsippet gjelder om kurset blir fullt.

Påmelding innen 26. mai. Kurset er gratis for deg som deltaker, men ved evt. manglende oppmøte vil du bli fakturert 300,- i no-show avgift.

Spørsmål – ta kontakt med kristin@lillehammer.com eller Kjersti Grøndahl, prosjektleder Mat og reiseliv i Osloregionen, kjersti@akershus.com eller 95 90 48 95.

Foto av kursholdere fra Sellit
Opplevelseskurset

Opplevelseskurset

7. – 8. mai 2020 | Opplevelseskurset har et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og en praktisk tilnærming. Du lærer om ti praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser i egen bedrift.

les mer
Kompensasjonsordningen må bli enda bedre

Kompensasjonsordningen må bli enda bedre

Partisekretær og gudbrandsdøl Kjersti Stenseng i Arbeiderparti var lydhør da hun møtte Reiselivssjef Ove Gjesdal i Visit Lillehammer og direktør i stiftelsen Lillehammer Museum Jostein Skurdal på Maihaugen.

les mer