Skrivekurs for nett og sosiale medier

I samarbeid med VisitOsloRegion tilbyr vi to skreddersydde korte skrivekurs i historiefortelling spesielt tilpasset serveringssteder og lokalmatprodusenter. Definer din egen historie og særtrekk og bli bedre til å formidle bedriftens identitet til kunden på nett og i sosiale medier. Kursene er åpne for alle medlemmer.

Foto av to bærbare datamaskiner og notatbok

Mona Wiheden er en svært erfaren innholdsrådgiver som har jobbet med strategi og redaksjonell ledelse for kunder som SATS, Norges Fotballforbund, Nationaltheatret, Vulkan Oslo og TINE.

Elisabeth Storaker er leder for innholdsmiljøet i NoA Ignite. Som tekstforfatter har hun jobbet med  å utvikle historier i ulike formater fra korte poster til større kampanjer for kunder som Visit Norway, Inatur, TINE, Oslo kommune og Veidekke.

KURSINNHOLD

21. April 9-12 Slik skriver du bedre på nett og print
Hvordan lager du bedre og mer målrettede tekster? Her får du tips til hvordan du strukturer tekst, bilder, stil og tone samt hvordan du skriver og optimaliserer innholdet for web. Historiefortelling som ramme for opplevelser. Hva gjør en fortelling god? Din egen fortelling

3. Mai 9-12 Historiefortelling for sosiale medier
Hvordan får du publikum til å stoppe opp ved akkurat din historie i konkurranse med tusenvis av andre stories og poster?
Tips til hvordan du lykkes med strategi og formidling i sosiale medier.

TID OG STED

Kurset er digitalt og lenke til kurset sendes ut dagen før til alle forhåndspåmeldt. 

PRIS

GRATIS! Da det er begrenset med plass og stor pågang ser vi oss nødt til å fakturere en no-show avgift på kr 500 for påmeldte som ikke deltar.


PÅMELDING

Trykk på lenken til ønsket kurs for påmelding. Det vil være begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder om det skulle bli fullt.
Påmelding Slik skriver du bedre på nett – 21. april
Påmelding Historiefortelling sosiale medier – 3. mai

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med ditt destinasjonsselskap eller prosjektleder Mat og reiseliv i #Osloregionen på e-post [email protected] eller telefon 959 04 895.

Arrangement 2022

Arrangement 2022

Arrangement: Innflagging og utvikling Visit Lillehammers hovedfokus er innflagging av nye arrangement, samt utvikling av eksisterende og tildelte arrangement. Kort sagt arrangementsturisme. Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker...

les mer
Gjestedøgn 2022

Gjestedøgn 2022

2022 har stor økning i gjestedøgn Tall fra SSB viser i overkant av 1,1 mill kommersielle gjestedøgn i løpet av året i Visit Lillehammer-regionen*, en økning på ca 20% fra forrige år. Snarveier til innhold lengre ned SSB viser en økning i antall gjestedøgn | Kilde: SSB...

les mer