Høstkampanje | Medlemsdeltakelse

Du har som medlem i Visit Lillehammer et par gode muligheter for å få enda mer ut av selskapets høstkampanje.

 

Har du et høsttilbud på overnatting?

Vi gjør et kampanjetiltak rettet direkte mot høst.

Vi lager en landingsside som viser ulike tilbud fra overnattingsstedene i regionen med link til dere og bestilling. Har du ledig kapasitet og et høsttilbud på overnatting?
Send oss så raskt som mulig:

  • Navn på bedrift
  • Kort beskrivelse av produktet (Maks to setninger totalt.)
  • Link til booking eller hvor de får bestilt.
  • Et bilde

Se tilbudssiden her: Høsttilbud på overnatting 

 

Retargeting kampanje

Få større effekt av Visit Lillehammers høstkampanje!

Ved å annonsere mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen. Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

Pris kr 3000,-

For dette anslår vi at du kan forvente 50-150 klikk inn til din egen nettside. Antall klikk avhenger av hvor relevant målgruppen synes ditt budskap er.
Du velger selv annonsebudskapet, og annonsen linkes rett til din egen hjemmeside. Vi ordner alt oppsett via vår samarbeidspartner Tur Digital.

 

Aktiviteter 2023

Aktiviteter 2023

Aktiviteter 2023 Visit Lillehammer har gjennom 2023 levert i henhold til gjeldende strategier og planer. Visit Lillehammer er en viktig koblingsboks på kryss og tvers mellom offentlig og privat sektor og har gjennom 2023 arbeidet aktivt med å opprette kontakt og...

les mer