Bærekraftige verdier

Det er de ekte opplevelsene, produktene, historiene og øyeblikkene som er vår identitet som vi er stolte av. Historien og kulturen sitter i ryggmargen vår, og det styrker våre følelser og vårt engasjement i alt vi gjør. I tillegg er vi aktive mennesker med en sporty innstilling til livet, og vi liker å ha det moro. Dette ønsker vi å dele med våre gjester. Vi ønsker å begeistre og skape minnerike opplevelser som setter seg i sjela.

Ekte

Gjesteopplevelser: Vi er ekte og oppleves som genuint interessert i våre gjester. Vi formidler vår kompetanse slik at våre gjester kan reise hjem med litt mer kunnskap om oss.

Lokalt engasjement: Vi er stolte av vår region, og vil gjerne fortelle om det.

Lokal mat: Vi er flinke til å bruke lokale råvarer og leverandører, og vi kjenner deres historie.

Sporty og leken

Vertskap: Vi er kunnskapsrike og løsningsorienterte. Vi har en sporty innstilling, og har evnen til å ta ting på sparket. Vi anbefaler andre bedrifter og opplevelser i destinasjonen, og er den beste selger for hverandre!

Utfordrende

Miljøbevissthet: Vi forteller våre gjester om de miljøhensyn vi ivaretar og tilegner oss nødvendig kunnskap.

Verdiskaping: Vi sørger for at våre tilbud til gjester også er av interesse for våre innbyggere. Og vi er flinke til å selge hverandre.

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer