Bærekraftige verdier

Det er de ekte opplevelsene, produktene, historiene og øyeblikkene som er vår identitet som vi er stolte av. Historien og kulturen sitter i ryggmargen vår, og det styrker våre følelser og vårt engasjement i alt vi gjør. I tillegg er vi aktive mennesker med en sporty innstilling til livet, og vi liker å ha det moro. Dette ønsker vi å dele med våre gjester. Vi ønsker å begeistre og skape minnerike opplevelser som setter seg i sjela.

Ekte

Gjesteopplevelser: Vi er ekte og oppleves som genuint interessert i våre gjester. Vi formidler vår kompetanse slik at våre gjester kan reise hjem med litt mer kunnskap om oss.

Lokalt engasjement: Vi er stolte av vår region, og vil gjerne fortelle om det.

Lokal mat: Vi er flinke til å bruke lokale råvarer og leverandører, og vi kjenner deres historie.

Sporty og leken

Vertskap: Vi er kunnskapsrike og løsningsorienterte. Vi har en sporty innstilling, og har evnen til å ta ting på sparket. Vi anbefaler andre bedrifter og opplevelser i destinasjonen, og er den beste selger for hverandre!

Utfordrende

Miljøbevissthet: Vi forteller våre gjester om de miljøhensyn vi ivaretar og tilegner oss nødvendig kunnskap.

Verdiskaping: Vi sørger for at våre tilbud til gjester også er av interesse for våre innbyggere. Og vi er flinke til å selge hverandre.

Tett på Lillehammer og dalene bortenfor

Tett på Lillehammer og dalene bortenfor

I Way2Gos podcast serie deles reisetips med lyttere over hele landet, og det gjøres blant annet ved å besøke turistkontor over hele landet. Her er Camilla i aksjon for å dele tips fra det herligste av det herligste Norge har å by på

les mer