Bærekraftige verdier

Det er de ekte opplevelsene, produktene, historiene og øyeblikkene som er vår identitet som vi er stolte av. Historien og kulturen sitter i ryggmargen vår, og det styrker våre følelser og vårt engasjement i alt vi gjør. I tillegg er vi aktive mennesker med en sporty innstilling til livet, og vi liker å ha det moro. Dette ønsker vi å dele med våre gjester. Vi ønsker å begeistre og skape minnerike opplevelser som setter seg i sjela.

Ekte

Gjesteopplevelser: Vi er ekte og oppleves som genuint interessert i våre gjester. Vi formidler vår kompetanse slik at våre gjester kan reise hjem med litt mer kunnskap om oss.

Lokalt engasjement: Vi er stolte av vår region, og vil gjerne fortelle om det.

Lokal mat: Vi er flinke til å bruke lokale råvarer og leverandører, og vi kjenner deres historie.

Sporty og leken

Vertskap: Vi er kunnskapsrike og løsningsorienterte. Vi har en sporty innstilling, og har evnen til å ta ting på sparket. Vi anbefaler andre bedrifter og opplevelser i destinasjonen, og er den beste selger for hverandre!

Utfordrende

Miljøbevissthet: Vi forteller våre gjester om de miljøhensyn vi ivaretar og tilegner oss nødvendig kunnskap.

Verdiskaping: Vi sørger for at våre tilbud til gjester også er av interesse for våre innbyggere. Og vi er flinke til å selge hverandre.

Arrangement 2022

Arrangement 2022

Arrangement: Innflagging og utvikling Visit Lillehammers hovedfokus er innflagging av nye arrangement, samt utvikling av eksisterende og tildelte arrangement. Kort sagt arrangementsturisme. Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker...

les mer
Gjestedøgn 2022

Gjestedøgn 2022

2022 har stor økning i gjestedøgn Tall fra SSB viser i overkant av 1,1 mill kommersielle gjestedøgn i løpet av året i Visit Lillehammer-regionen*, en økning på ca 20% fra forrige år. Snarveier til innhold lengre ned SSB viser en økning i antall gjestedøgn | Kilde: SSB...

les mer