Skap merverdi for gjesten!

Mange spisesteder har blitt flinke til å bruke lokale råvarer som ingrediens i retter på menyen. Skap merverdi for gjesten og fortell om hvor råvaren kommer fra! Kan gjøres på en enkel måte i menyen ved å linke til film eller omtale av produsenten, f.eks. gjennom en QR-kode.

FOTO: Cathrine Dokken

Filmer fra lokalmatprodusenter som kan benyttes av spisesteder

I sommer har vi fått produsert korte filmsnutter fra 13 lokalmatprodusenter i Gudbrandsdalen;

Disse filmene kan dere laste ned og benytte i markedsføring og/eller opprette en QR-kode på menyen med link. Veldig fint for gjestene å kunne se en filmsnutt fra produsenten mens de venter på maten. På den måten skaper vi begeistrede gjester og hever kvaliteten på matopplevelsen!!

Om dere trenger hjelp eller mer materiell fra produsenter – ta kontakt med [email protected]

Foto oster på Brimi sæter
Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer