Hafjellbussen Lokal

Gjennom prosjektet «Grønn og sømløs mobilitet» testes et tilbud om interntransport i Hafjell. Hafjellbussen Lokal kjører mellom 28 holdeplasser i Hafjell og Hunderfossen. 

Illustrasjon av Hafjellbussen

Hvordan fungerer Hafjellbussen Lokal?

Nå kan du komme deg rundt i Hafjell når det måtte passe deg best! Med Hafjellbussen Lokal kan du velge mellom 28 holdeplasser fra Hafjelltoppen, Mosetertoppen, nedre deler av Hafjell og Hunderfossen. Det er mulig å forhåndsbestille bussen til et gitt tidspunkt, og på turen vil du samkjøre med andre passasjerer. Bussen opereres av Hafjell Transport. Gjeldende smittevernsregler vil bli ivaretatt.

Bussen vil være tilgjengelig i helger, og alle dager i vinterferien (uke 8) og påsken 2022. Grunnet Korona tiltakene er oppstart av tilbudet utsatt til 14. januar 2022.

TIDER: Fredager 18.00 – 22.00, lørdager 10.00 – 02.00 og søndager 10.00 – 16.00

Slik fungerer det:

  • Last ned appen «Helt Frem»
  • Velg hvor og når du vil bli hentet, og hvor du vil reise til
  • Betal reisen i appen
  • Du får beskjed om hentetid i appen

Pris: Kr. 75,- per person  (dagtid) / Kr. 125,- per person (etter 18.00). Kr. 25,- for barn opp til 17 år.

Når: Fra 14. januar til 18. april 2022

Transportløsninger for morgendagens gjester

Behovet for tilpassede transportløsninger innen og til/fra destinasjonen er stort om folk skal sette igjen bilen hjemme og reise kollektivt til Hafjell. Man trenger å vite at det finnes muligheter å komme seg til og fra steder innen destinasjonen uten bil, og her er Hafjellbussen i en etableringsfase. Vi vet at morgendagens gjester er mer opptatt av å redusere fotavtrykket sitt, og det er derfor viktig at reiselivet videreutvikler seg når det gjelder å møte mer klimabevisste gjester.

Målet er at Hafjellbussen skal være et godt tilbud til alle tilreisende (turister og fritidsboligeiere), og at det blir både triveligere og tryggere å ferdes i Hafjell med redusert biltrafikk.

Illustrasjon av stoppesteder for Hafjellbussen
Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer