Hafjellbussen Lokal

Gjennom prosjektet «Grønn og sømløs mobilitet» testes et tilbud om interntransport i Hafjell. Hafjellbussen Lokal kjører mellom 28 holdeplasser i Hafjell og Hunderfossen. 

Illustrasjon av Hafjellbussen

Hvordan fungerer Hafjellbussen Lokal?

Nå kan du komme deg rundt i Hafjell når det måtte passe deg best! Med Hafjellbussen Lokal kan du velge mellom 28 holdeplasser fra Hafjelltoppen, Mosetertoppen, nedre deler av Hafjell og Hunderfossen. Det er mulig å forhåndsbestille bussen til et gitt tidspunkt, og på turen vil du samkjøre med andre passasjerer. Bussen opereres av Hafjell Transport. Gjeldende smittevernsregler vil bli ivaretatt.

Bussen vil være tilgjengelig i helger, og alle dager i vinterferien (uke 8) og påsken 2022. Grunnet Korona tiltakene er oppstart av tilbudet utsatt til 14. januar 2022.

TIDER: Fredager 18.00 – 22.00, lørdager 10.00 – 02.00 og søndager 10.00 – 16.00

Slik fungerer det:

  • Last ned appen «Helt Frem»
  • Velg hvor og når du vil bli hentet, og hvor du vil reise til
  • Betal reisen i appen
  • Du får beskjed om hentetid i appen

Pris: Kr. 75,- per person  (dagtid) / Kr. 125,- per person (etter 18.00). Kr. 25,- for barn opp til 17 år.

Når: Fra 14. januar til 18. april 2022

Transportløsninger for morgendagens gjester

Behovet for tilpassede transportløsninger innen og til/fra destinasjonen er stort om folk skal sette igjen bilen hjemme og reise kollektivt til Hafjell. Man trenger å vite at det finnes muligheter å komme seg til og fra steder innen destinasjonen uten bil, og her er Hafjellbussen i en etableringsfase. Vi vet at morgendagens gjester er mer opptatt av å redusere fotavtrykket sitt, og det er derfor viktig at reiselivet videreutvikler seg når det gjelder å møte mer klimabevisste gjester.

Målet er at Hafjellbussen skal være et godt tilbud til alle tilreisende (turister og fritidsboligeiere), og at det blir både triveligere og tryggere å ferdes i Hafjell med redusert biltrafikk.

Illustrasjon av stoppesteder for Hafjellbussen
Reiselivsdebatt på Lillehammer

Reiselivsdebatt på Lillehammer

Hvordan vil politikerne jobbe for reiselivet i Innlandet? NHO Reiseliv inviterer kommunepolitikerne til debatt om eiendomsskatt, skjenkepolitikk, yrkesfag m.m –  med mulighet til å stille spørsmål til kandidatene.

les mer