Kom ta en morgenkaffe med oss!

Hvor er din favorittplass når du skal ta din morgenkaffe? Hvor senker du skuldrene? Hvilken utsikt vil du nyte når du tar din morgenkaffe? Eller hvilken opplevelse syns du det er gøy å se på/være med på når du tar morgenkaffen?  

Vi ønsker å ta våre følgere med på bittesmå eventyr ute hos dere. Vi inviterer derfor dere til lage innhold, på det dere ønsker å vise frem, som vi kan publisere vår Instagram konto (gjerne i samarbeid med dere). 

1. 00:00 Forklaring konsept 
2. 00:50 Bruksanvisning, akkurat slik gjør du det 

Konseptet «Morgenkaffe»

Konseptet «Morgenkaffe» er første skritt på en reise vi ønsker å ta, sammen med våre medlemmer, for å skape godt innhold i hele regionen.

Vi håper så mange som mulig av dere ønsker å produsere en video/reel, hvor dere tar med dere seerne på en morgenkaffe (se forklaringsvideo).

Slik går du frem:

–> Se forklaringsfilmen ovenfor eller følg lenke: «Morgenkaffe i Lillehammer og Gudbrandsdalen«
–> Lag film
–> NB Legg merke til at videoen skal starte med: «Hei, vil du være med å ta en kaffe (te) kopp …?»
–> Send oss film
–> Syns du det er vanskelig å klippe sammen? Send materialet til oss, kanskje vi kan hjelpe?
–> Vi avtaler med deg når og hvor vi publiserer!

Tips til verktøy for klipping av film
–> Capcut
–> VideoLeap 
–> Inshot

Det er opp til deg hvor avansert du vil gjøre dette! Vi gleder oss til å se og dele 🤩

Større fokus på konsepter i Visit Lillehammer

Vi har lenge hatt et ønske om å gjøre det enklere for våre medlemmer å bidra med innhold som kan benyttes i VL sine kanaler. Et første skritt på reisen har vært å jobbe med en sterkere konkretisering av konsepter, i tillegg til å gi våre medlemmer  enkle bruksanvisninger på hvordan dere enkelt kan lage innhold som vi kan ta i bruk.

I samarbeid med Bortelaget som ekstern leverandør og vårt innholdsnettverk har vi startet en reise for å jobbe med dette. «Morgenkaffe» er første ut, og vi håper nettopp dette kan bidra til å hjelpe dere til å lage innhold som kan brukes av både dere og oss, i felleskap. Og med dette, knytte regionen sterkere sammen.

–> Se forklaringsfilmen «Morgenkaffe i Lillehammer og Gudbrandsdalen«

Fra vår markedsstrategi vet dere at vi har tre konsepter, hvor fokus er å skape innhold innenfor: Familieeventyret, IntoNorway og Outdoor 365. Disse konseptene forteller dere at vi ønsker oss innhold som målretter seg innenfor familie-, kultur- og utendørsopplevelser, i tillegg til at arrangement selvfølgelig er en del av dette.

Innholdsnettverk

Vi har etablert et innholdsnettverk blant våre medlemmer og samarbeidende nettverk. Nettverket er tenkt å fungere som et redaksjonelt utvalg for å identifisere og produsere aktuelt innhold til VL sine flater. Her er ønsket å knytte sterkere bånd mellom aktører som produserer innhold «til daglig», og kunne bidra til å bruke dette innholdet fra en «destinasjonssynsvinkel».

Jobber du som innholdsprodusent der ute, og ønsker å bidra med jevnlig ressurser for å skape en sterkere identitet i hele regionen? – ta kontakt med Grethe ([email protected]).

Jobber du ikke som innholdsprodusent, men allikevel lager litt spennende innhold for din bedrift, og ønsker å bidra? –  ta kontakt med Grethe ([email protected]).

— >Tips: Se video ovenfor, er du utålmodig skipper du til 00:57 i videoen og ser akkurat hvordan du kan lage en enkel video som kan publiseres både hos deg og hos oss.  

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer