Ny pilot, nye muligheter!

Gjennom sommeren har vi fått mange erfaringer med El-sykkel prosjektet med utleie i Lillehammer. Bysyklene vil komme i ny form til våren etter evalueringer og litt tanker gjennom vinteren. Nå fortsetter Lillehammer Bysykkel med nye testsykler, og har nå et spennende prosjekt med Høgskolen Campus Lillehammer.

Foto av el-sykkel utendørs

Samarbeid med Høgskolen Campus Lillehammer

Fra oktober har vi et samarbeid med Sharebike om leie av 50 vanlige sykler som passer ypperlig for transport mellom Høgskolen og sentrum. Nå kan studenter og ansatte ved Høgskolen dele sykler via mobilapp, og bruke disse mellom soner i kartet i appen. Dette er områder der det er naturlig for studentene å bevege seg, mellom studentboligene, campus og sentrum. Syklene er mekaniske vanlige tråsykler med kurv, med særpreget bysykkel form. Målet er å gi studentene flere alternativer for hverdagstransporten. Ikke alle har sykler med seg til studiested, eller råd til egen sykkel. Da er det fint å kunne dele av felles sykler via mobilapp.
Syklene kan brukes via mobilapplikasjonen ShareBike AS:
Foto av elsykkel parkert
Logo Lillehammer Bysykkel

El-sykler til bedriftens ansatte – «hjem-jobb-hjem»

Kommunens el-sykler, som vi hadde i utleie i sommer, er foreløpig satt inn for vinterlagring. Dersom det er bedrifter som ønsker å tilby el-sykler til sine ansatte, så kan vi leie ut sykler for hjem-jobb-hjem bruk. Bedriftene gjør en avtale om å disponere x-antall sykler for en periode, og oppmuntrer sine ansatte til en mer miljøvennlig og helsefremmende jobbreise. Her har bedriftene en unik mulighet for å bidra til at ansatte endrer reisevaner i forbindelse med jobbreisen. Det er muligheter for å få vinterdekk på el-syklene.

Er din bedrift interessert? Ta kontakt med [email protected].

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer