Ny pilot, nye muligheter!

Gjennom sommeren har vi fått mange erfaringer med El-sykkel prosjektet med utleie i Lillehammer. Bysyklene vil komme i ny form til våren etter evalueringer og litt tanker gjennom vinteren. Nå fortsetter Lillehammer Bysykkel med nye testsykler, og har nå et spennende prosjekt med Høgskolen Campus Lillehammer.

Foto av el-sykkel utendørs

Samarbeid med Høgskolen Campus Lillehammer

Fra oktober har vi et samarbeid med Sharebike om leie av 50 vanlige sykler som passer ypperlig for transport mellom Høgskolen og sentrum. Nå kan studenter og ansatte ved Høgskolen dele sykler via mobilapp, og bruke disse mellom soner i kartet i appen. Dette er områder der det er naturlig for studentene å bevege seg, mellom studentboligene, campus og sentrum. Syklene er mekaniske vanlige tråsykler med kurv, med særpreget bysykkel form. Målet er å gi studentene flere alternativer for hverdagstransporten. Ikke alle har sykler med seg til studiested, eller råd til egen sykkel. Da er det fint å kunne dele av felles sykler via mobilapp.
Syklene kan brukes via mobilapplikasjonen ShareBike AS:
Foto av elsykkel parkert
Logo Lillehammer Bysykkel

El-sykler til bedriftens ansatte – «hjem-jobb-hjem»

Kommunens el-sykler, som vi hadde i utleie i sommer, er foreløpig satt inn for vinterlagring. Dersom det er bedrifter som ønsker å tilby el-sykler til sine ansatte, så kan vi leie ut sykler for hjem-jobb-hjem bruk. Bedriftene gjør en avtale om å disponere x-antall sykler for en periode, og oppmuntrer sine ansatte til en mer miljøvennlig og helsefremmende jobbreise. Her har bedriftene en unik mulighet for å bidra til at ansatte endrer reisevaner i forbindelse med jobbreisen. Det er muligheter for å få vinterdekk på el-syklene.

Er din bedrift interessert? Ta kontakt med [email protected].

Reiselivsdebatt på Lillehammer

Reiselivsdebatt på Lillehammer

Hvordan vil politikerne jobbe for reiselivet i Innlandet? NHO Reiseliv inviterer kommunepolitikerne til debatt om eiendomsskatt, skjenkepolitikk, yrkesfag m.m –  med mulighet til å stille spørsmål til kandidatene.

les mer