Ny markeds- og kommunikasjonssjef i Visit Lillehammer

Rune Kjøs - ny markeds- og kommunikasjonssjef i Visit Lillehammer

Rune Kjøs er ansatt i stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef i Visit Lillehammer.

Sitat fra den nye markeds- og kommunikasjonssjefen forbindelse med at han har takket ja til stillingen:

«Det er stor stas at jeg nå blir en del av laget til Visit Lillehammer. Jeg ser virkelig frem til å gripe muligheter og bidra til positiv utvikling sammen med medlemmene og nye kollegaer. Nå gleder jeg meg til å bli godt kjent med reiselivsfolket og produktene som tilbys i regionen».

Reiselivssjef Merethe Sandum uttaler følgende:

«Vi er veldig tilfredse med ansettelsen av Rune Kjøs. Han har en spennende kompetanse- og erfaringsprofil. Han vil med sitt gode strategiske blikk og kommersielle tankesett bidra til å styrke vår posisjon og omdømme».

Rune Kjøs kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Nye Veier. Her jobber han med strategisk kommunikasjonsrådgiving, kommunikasjonsplaner, relasjonsbygging, proaktivt pressearbeid, medvirkningsprosesser og håndtering av nettsider og sosiale medier.

Stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef fikk inn en rekke sterke søkere, nærmere 40 stykker. Ansettelsesutvalget har bestått av personer fra både markedsråd og styret og en ansattrepresentant.

Reiselivet er i endring. Reiselivet er etterspørselsdrevet. Markedstrender og kundebehov stiller andre og nye krav. Og her ligger også mulighetene. Lillehammer og Gudbrandsdalen anses fortsatt som et trygt og attraktivt reisemål som stiller sterkt i konkurransen om gjester.

«Den nye Markeds- og kommunikasjonssjefen vil få ansvaret for Visit Lillehammer sin markedsstrategi, kommunikasjon (internt og eksternt) og hvordan vi kan styrke vår posisjon. Vi skal inspirere og skape reiselyst til vår region og bidra til at medlemmene får økt verdiskaping. En viktig del av arbeidshverdagen er å ha dialog med våre medlemmer. Jeg gleder meg til å introdusere ny markeds- og kommunikasjonssjef til våre medlemmer og samarbeidspartnere, rett etter påske», avslutter Sandum.

 

Lillehammer.com i 2023

Lillehammer.com i 2023

Som digital turistinformasjon og markedsføringskanal er Lillehammer.com (inkludert inspirasjonsbloggen blogg.lillehammer.com) en av regionens viktigste digitale kanaler.

les mer