Nytt rekrutterings-tiltak fra NAV: Møt 6 potensielle nye medarbeidere på 15 minutter!

Leter du etter dyktige og engasjerte medarbeidere til din reiselivsbedrift?

NAV Lillehammer-Gausdal inviterer deg til et unikt rekrutteringsarrangement der du kan møte 6 potensielle nye medarbeidere på bare 15 minutter i et Teams-møte!

NAV logo

Fra og med juni inviterer Nav Lillehammer-Gausdal rekrutteringsmøter (forutsatt positiv motagelse). 

Hva er dette?

NAV Lillehammer-Gausdal har lansert et nytt lavterskeltiltak for å koble relevante arbeidssøkere med bedrifter i sitt område. I jevnlige teams-møter presenterer vi 6 anonymiserte kandidater som har jobbønsker og/eller kompetanse som matcher din bransje.

Hvorfor delta?

Dette er en flott mulighet til å finne nye talenter du kanskje ikke ville ha oppdaget gjennom tradisjonelle rekrutteringskanaler. Kandidatene har alle gitt sitt samtykke til å bli presentert, og du får verdifull informasjon om deres kompetanse og yrkesønsker.

Når er dette?

Arrangementet er rettet mot reiselivsnæringen og vil arrangeres den andre fredag hver mnd kl. 08:45.
Følgende datoer er allerede fastsatt: 
29.04.2024 / 24.05.2024 / 14.06.2024 / 12.07.2024 / 09.08.2024 / 13.09.2024 / 11.10.2024 / 08.11.2024 / 13.12.2024 / 10.01.2025
Flere datoer vil settes opp etter behov i forbindelse med sesong.

Hvordan delta?

Digital lenke for deltakelse vil distribueres fra Visit Lillehammer så snart NAV er i mål med den tekniske løsningen. 

Hva skjer videre?

Etter presentasjonen i Teams-møtet, legger NAV til rette for en kobling mellom deg og de kandidatene du er interessert i. Vi kan hjelpe deg med å ta kontakt med kandidatens veileder i NAV, slik at dere kan innlede dialog om mulighetene for å ansette vedkommende.

Dette er en unik mulighet til å finne de rette folkene for din bedrift.

Spør oss hvis du lurer på noe!

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer