Reiselivet inviterer lokalbefolkningen

Kommende helg inviterer Visit Lillehammer og reiselivsaktørene i Lillehammer og Gudbrandsdalen lokalbefolkningen til å oppleve lokale attraksjoner og aktiviteter med gratistilbud og gode rabatter. Arrangementet starter allerede lørdag med gratis gondol og muligheten til å oppleve nyskapingen Neveresting i Hafjell.

Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum|Foto: Didrik Stenersen

Ridning på Venabu

Ridning hos Venabustallen|Foto: Kristine Øihaugen

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark|Foto: Emil Nyeng

Arrangementet «turist i egen region» arrangeres årlig ved inngangen til sommersesongen av Visit Lillehammer i samarbeid med de mange reiselivsaktørene i regionen.

  • Det er viktig for reiselivsnæringen å gi alle som bor i regionen mulighet til å oppleve alt det vi tilbyr våre besøkende. Med gratisbilletter og gode rabatter er dette en flott mulighet til å besøke museer, aktivitetsparker og attraksjoner som vi ellers ikke tar oss tid til å benytte i en travel hverdag, sier Merethe Sandum, reiselivssjef i Visit Lillehammer.

Arrangementet tjuvstarter lørdag med gratis gondol i Hafjell og søndag tilbys det blant annet gratis inngang på museum, spa, stalldag, omvisning og kaffe og croissanter.

  • På søndag tilbyr alle museene på Lillehammer og Norsk vegmuseum gratis inngang. På Venabufjellet blir det stalldag og i lysgårdsbakken tilbys det gratis tur med stolheisen. Lillehammer hotell frister med utstilling fra Embee Norman og gratis kaffe og croissanter, og det blir mulig å delta på en spennende byvandring i Lillehammer sentrum, sier Sandum.

Reiselivssjefen håper lokalbefolkningen ønsker å benytte seg av det gode tilbudet og fremhever at det som er bra for de besøkende ofte er bra for oss som bor her og omvendt.

  • Det er viktig for reiselivet at det er et godt samspill mellom lokalbefolkningen og de besøkende. Innbyggerne i Lillehammer og Gudbrandsdalen er reiselivets beste ambassadører, sier Sandum.

På listen over gode tilbud med rabatterte priser finner vi blant annet Lillehammer lekeland, Jorekstad fritidsbad og Nermo puttingbane. For de som ønsker mer action står både rafting, bob og paintball på lista, i tillegg til Lilleputthammer og Hunderfossen eventyrpark.

  • Nå ligger alt til rette for en innholdsrik helg. Og etter at man har fått nye inntrykk og spennende opplevelser er det mulig å roe ned med en lunsj på Venabu fjellhotell eller et godt måltid i restauranten på Lillehammer hotell. Og for de som ønsker «full pakke» anbefaler jeg en miniferie med overnatting på fjellet, sier Sandum.

Billetter til de ulike arrangementene finnes på lillehammer.com.

 

 

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer