Ditt engasjement fører til flere turister! 

Instagram takeover, innhold til tilbudsblogger og muligheten for å kjøre kampanjer mot vårt publikum er bare noen av mulighetene du har til å engasjere deg litt ekstra i markedsarbeidet til Visit Lillehammer. 

Rafting i Hunderfossen Eventyrpark

«Tilbudsblogger»

Vi lager «tilbudsblogger» til alle sesonger hvor våre medlemmer får plass til å synliggjøre tilbud og pakker på overnatting og opplevelser. Bloggene benyttes som landingssider i rene konverteringskampanjer hvor målet er å gi deg trafikk og salg. Vi oppdaterer og publiserer bloggene i forkant av hver ny sesong.

Har du ikke sendt oss innhold enda, send ditt tilbud til marked@lillehammer.com og vi legger inn fortløpende.

Se eksempler:

Kampanjeinnhold Visit Lillehammer

 

Retargeting i Visit Lillehammer kampanjer

Gjennom våre betalte kampanjer opparbeider vi oss gode målgrupper som våre medlemmer kan nyte godt av.

Ved å benytte salgsutløsende annonser mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen.  Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

Pakke 1

For dette anslår vi at du kan forvente 50-150 klikk inn til din egen nettside. Antall klikk avhenger av hvor relevant målgruppen synes ditt budskap er. Du velger selv budskapet i annonsen og denne linkes rett til din egen hjemmeside. Vi ordner alt oppsett via vår samarbeidspartner Tur Digital.

Pris fra kr 3500,-

Pakke 2

Dersom du ønsker et mer tilpasset tilbud til en større gruppe publikum, med ulik målretting og mulighet for speilpublikum. Ta kontakt for et opplegg tilpasset din bedrift.

Pris etter avtale

Skjermdump av stories fra Visit Lillehammer

Hva med å styre vår Instagram story for en dag?

Bonus: du får Facebook story også! 🥳

Visit Lillehammer har 13 000 følgere på Instagram og nærmere 42 000 følgere på facebook. Hva med å bli synlig ovenfor disse følgere ved å styre vår instastory en hel dag? Dere får vist fram egne tilbud og tjenester og inspirert følgere til å finne ut mer.

Våre følgere forventer:

 • Vakre visuelle inntrykk, aktiviteter og opplevelser, fra Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Hva kreves av dere:

 • Kunnskap om publisering og administrasjon i Instagram
 • Dere bør ha en egen aktiv konto
 • Godt visuelt innhold, eller kapasitet til å framskaffe dette.
 • Gode forberedelser
 • Vi er ute etter sammenhengende historier fra DERE – det beste dere har å by på, en titt bak kulissene? Et godt tilbud?
 • Husk at dere er gjest på vår instagram, så dere må inkludere en liten intro som feks: Hei visitlillehammer. Jeg er f.eks Espen fra Hunderfossen, og i dag skal jeg ta dere med en liten tur i hele Norges Eventyrpark.
 • Vi ønsker høye ambisjoner, kreativitet og fantastiske bilder/klipp. Men gjerne nært og litt personlig. By på dere selv!

 

Plakat Turist i egen region

Turist i egen region

Lokalbefolkningen er viktige ambassadører for opplevelsene i regionen, vi ønsker at de skal bli kunnskapsrike verter for både familie og gjester!

Via våre medlemmer håper vi å kunne tilby gode tilbud til en dag hvor de som bor her i regionen kan få muligheten til å være turist i egen region.

For å delta på innbyggerne registrerer seg på forhånd, og vise fram billetten når de kommer til dere. Dere vil få en oversikt på ca hvor mange som kommer i forkant.

–> Se oppsettet for Turist i egen region 2022

 

Send oss nyheter og interessant innhold!

Bidra til å være våre innholdsprodusent. Husk å snakk med oss dersom du har en nyhet eller annet interessant innhold. Relvant og engasjerende innhold som medlemmene produserer ønsker vi å engasjere oss i.

Vi trenger alltids noe vi kan bruke til:

 • Sosiale medier
 • Nyhetsbrev
 • Pressemeldinger

Sammen blir vi mer synlige i markedet!

 

HUSK å tagge

 • Instagram innlegg: #visitlillehammer
 • Instagram stories: @visitlillehammer
 • Facebook: @visitlillehammer
 • TikTok: #visitlillehammer @visitlillehammer

Din informasjon på Lillehammer.com

Vi i Visit Lillehammer og våre rundt regnet 500 000 brukere av Lillehammer.com bruker informasjonen som ligger der til å holde oss oppdatert på hva dere tilbyr av produkter. Pass på at vi til enhver tid har oppdatert informasjon. Du kan enten redigere selv, eller vi hjelper deg med å oppdatere og tilpasse informasjonen.

Ta kontakt på marked@lillehammer.com for endringer!

 

Knytt regionen sammen ved å lenke til Lillehammer.com

Lillehammer.com er en kanal der destinasjonen og alle medlemmer er presentert. Nettstedet er vårt nav av informasjon, mange av våre aktiviteter handler om å skape trafikk hit for å gi dere bedre synlighet.

Bidra til dette ved å Lenke til Lillehammer.com der dette er naturlig. For eksempel i en artikkel på ditt nettsted som handler om hva du kan oppleve i regionen eller/og ved å legge Lillehammer logo med lenke på ditt nettsted.

Nyttige lenker:

Dette gjør vi sommeren 2022

Dette gjør vi sommeren 2022

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Våre betalte kampanjer startet smått i påsken, trykket vil øke utover vår og sommer. Hovedmål er å inspirere til en reise til regionen, i tillegg til konvertering til opplevelser i regionen.

les mer