Ditt engasjement fører til flere turister! 

Instagram takeover, innhold til tilbudsblogger og muligheten for å kjøre kampanjer mot vårt publikum er bare noen av mulighetene du har til å engasjere deg litt ekstra i markedsarbeidet til Visit Lillehammer. 

Overnatting i svevetelt

«Tilbudsblogger»

Vi lager «tilbudsblogger» til alle sesonger hvor våre medlemmer får plass til å synliggjøre tilbud og pakker på overnatting og opplevelser. Bloggene benyttes som landingssider i rene konverteringskampanjer hvor målet er å gi deg trafikk og salg. Vi oppdaterer og publiserer bloggene i forkant av hver ny sesong.

Har du ikke sendt oss innhold enda, send ditt tilbud til [email protected] og vi legger inn fortløpende.

Se eksempler:

Kampanjeinnhold Visit Lillehammer

Retargeting i Visit Lillehammer kampanjer

Gjennom våre betalte kampanjer opparbeider vi oss gode målgrupper som våre medlemmer kan nyte godt av.

Ved å benytte salgsutløsende annonser mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen.  Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

Pakke 1

For dette anslår vi at du kan forvente 50-150 klikk inn til din egen nettside. Antall klikk avhenger av hvor relevant målgruppen synes ditt budskap er. Du velger selv budskapet i annonsen og denne linkes rett til din egen hjemmeside. Vi ordner alt oppsett via vår samarbeidspartner Tur Digital.

Pris fra kr 3500,-

Pakke 2

Dersom du ønsker et mer tilpasset tilbud til en større gruppe publikum, med ulik målretting og mulighet for speilpublikum. Ta kontakt for et opplegg tilpasset din bedrift.

Pris etter avtale

Skjermbilde fra Instagram stories sommeren 2022

Hva med å styre vår Instagram story for en dag?

 • 33 500 følgere
 • 75% nordmenn
 • 30-50% lokalt / 20% fra Oslo byen

Ett enkelt story element når typisk ut til 500-1000 følgere. Rekorden er nærmere 2000!

Å styre Visit Lillehammer sin story for en dag, er en god mulighet for deg som medlem å vise deg frem for et publikum du ikke når i egne kanaler.

–> Send mail til [email protected] for å melde din interesse! 

  Send oss nyheter og interessant innhold!

  Bidra til å være våre innholdsprodusent. Husk å snakk med oss dersom du har en nyhet eller annet interessant innhold. Relvant og engasjerende innhold som medlemmene produserer ønsker vi å engasjere oss i.

  Vi trenger alltids noe vi kan bruke til:

  • Sosiale medier
  • Nyhetsbrev
  • Pressemeldinger

  Sammen blir vi mer synlige i markedet!

   

  HUSK å tagge

  • Instagram innlegg: #visitlillehammer
  • Instagram stories: @visitlillehammer
  • Facebook: @visitlillehammer
  • TikTok: #visitlillehammer @visitlillehammer

  Din informasjon på Lillehammer.com

  Vi i Visit Lillehammer og våre rundt regnet 500 000 brukere av Lillehammer.com bruker informasjonen som ligger der til å holde oss oppdatert på hva dere tilbyr av produkter. Pass på at vi til enhver tid har oppdatert informasjon. Du kan enten redigere selv, eller vi hjelper deg med å oppdatere og tilpasse informasjonen.

  Ta kontakt på [email protected] for endringer!

   

  Knytt regionen sammen ved å lenke til Lillehammer.com

  Lillehammer.com er en kanal der destinasjonen og alle medlemmer er presentert. Nettstedet er vårt nav av informasjon, mange av våre aktiviteter handler om å skape trafikk hit for å gi dere bedre synlighet.

  Bidra til dette ved å Lenke til Lillehammer.com der dette er naturlig. For eksempel i en artikkel på ditt nettsted som handler om hva du kan oppleve i regionen eller/og ved å legge Lillehammer logo med lenke på ditt nettsted.

  Nyttige lenker:

  Turist i egen region 2023

  Turist i egen region

  Lokalbefolkningen er viktige ambassadører for opplevelsene i regionen, vi ønsker at de skal bli kunnskapsrike verter for både familie og gjester!

  Via våre medlemmer håper vi å kunne tilby gode tilbud til en dag hvor de som bor her i regionen kan få muligheten til å være turist i egen region.

  For å delta på innbyggerne registrerer seg på forhånd, og vise fram billetten når de kommer til dere. Dere vil få en oversikt på ca hvor mange som kommer i forkant.

  –> Se oppsettet for Turist i egen region 2022