Studieturer til lokalmatprodusenter

For at flere serveringsbedrifter skal bli bedre kjent med smaken av Gudbrandsdalen, lokalmatprodusentene, råvarene og matens opprinnelse arrangerer Matrute Gudbrandsdal studieturer.

Gudbrandsdalen er «indrefileten» av matopplevelser i Norge. Her finner du håndverksmat lagd med hjertet gjennom generasjoner. Matrute Gudbrandsdal gir deg en reise i tradisjoner, kultur, råvarer, ekte og rene smaker, lidenskap og glede.

STOLTHET og RAUSHET 

 Vi ønske at bedriftene i Matrute Gudbrandsdal skal være stolte verter og formidlere av lokale mattradisjoner, samtidig som de evner å utvikle nye smaker. De skal anbefale hverandre slik at gjestene får de beste opplevelsene på sin reise gjennom Gudbrandsdalen.

BREDT UTVALG og SYNLIG

Vi ønsker oss flere serveringssteder som serverer god håndverksmat, og at det skal være lett å finne fram til stedene gjennom www.matrutegudbrandsdal.no.

FORANKRING og KUNNSKAP

Vi ønsker at alle reiselivsaktører skal kjenne godt til «smaken av Gudbrandsdalen», lokalmatprodusentene, hvor de får kjøpt lokal mat og drikke, samt hvor de kan lære mer om historien bak råvarene.

For å nå disse visjonene arrangerer Matrute Gudbrandsdal studieturer.

Studieturer har blitt arrangert;

  • 27. mars 2019 med 22 deltagere fra 9 bedrifter. Besøk hos Annis, Sygard Grytting, Gudbrandsdalsmat og Billingen Seterpensjonat.
  • 21. oktober 2019 med 16 deltagere fra 8 bedrifter. Besøk hos Bonden Sylte, Heidal Ysteri og Brimi Sæter.

Neste studietur vil bli arrangert høsten 2020.

Høstkampanje medlemsdeltakelse

Høstkampanje medlemsdeltakelse

Høstkampanje | Medlemsdeltakelse Du har som medlem i Visit Lillehammer et par gode muligheter for å få enda mer ut av selskapets høstkampanje.  Har du et høsttilbud på overnatting? Vi gjør et kampanjetiltak rettet direkte mot høst. Vi lager en landingsside som...

les mer
Framhev lokale råvarer i menyen!

Framhev lokale råvarer i menyen!

Skap merverdi for gjesten! Mange spisesteder har blitt flinke til å bruke lokale råvarer som ingrediens i retter på menyen. Skap merverdi for gjesten og fortell om hvor råvaren kommer fra! Kan gjøres på en enkel måte i menyen ved å linke til film eller omtale av...

les mer
Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling I samarbeid med VOR (Visit Oslo Regionen) tilbyr vi kurs i historiefortelling 8. og 9. november. Et måltid servert med en historie, er merverdi for både verten, gjesten og bonden. Serverer du måltidene med en historie? Det er mange måter å...

les mer