Arbeidsverksted 2

}

18. mai 2022 | 9-15

Rudi Gard

Påmeldsfrist 9. mai

–> Klikk her for påmelding

Bli med å forme framtidas reiseliv i Gudbrandsdalen!

Invitasjon til arbeidsverksted 2 – Masterplan for Gudbrandsdalen.

Takk til alle som deltok på den første runden med arbeidsverksteder for masterplanarbeidet!
Her kommer påmeldingsskjema til arbeidsverksted 2 for masterplanarbeidet.

–> Klikk her for å melde deg på.

Vi oppfordrer ALLE som kan til å bli med, uansett om du var med på den første runden eller ikke!

Masterplanen skal være en plan for og av medlemsbedriftene. Arbeidsverkstedet er en gylden mulighet for dere til å påvirke hva vi i fellesskap skal satse på for reiselivet i Gudbrandsdalen fremover.

På dette arbeidsverkstedet samler vi bedrifter fra hele Gudbrandsdalen for å jobbe sammen. Det er her dere kan spille inn hva dere mener er viktig og hva som kreves for å heve Gudbrandsdalen som destinasjon og lønnsomheten og verdiskapingen til bedriftene.

Etter arbeidsverksted 2 begynner bearbeidingen og ferdigstillingen, og da blir det vanskeligere å påvirke sluttresultatet for masterplanen.

Målet med dagen er å jobbe sammen om

  • hvilke satsningsområder som skal prioriteres i planen og
  • hvilke tiltak som bør settes i gang fremover for at Gudbrandsdalen blir den reiselivsdestinasjonen dere ønsker at den skal være.

Felles merkevarebygging og bookingløsninger, hvordan sikre utdanning og rekruttering til bransjen, hvordan skape helårsturisme og gode transportløsninger er blant temaene som ble hyppigst nevnt på arbeidsverksted 1, og som vi vil jobbe videre med på arbeidsverksted 2.

Igjen – alle som har mulighet oppfordres på det sterkeste til å bli med denne dagen. Det er viktig å sikre godt oppmøte blant medlemsbedrifter hos både Nasjonalparkriket, Visit Jotunheimen og Visit Lillehammer, slik at masterplanen kan bli et arbeidsdokument som hever hele Gudbrandsdalen.

Flere kurs

Historiefortellingskurs

Historiefortellingskurs

7. – 8. juni 2022 | Kursholder Ann-Jorid Pedersen deler praktiske tips og råd for å bygge bedre historier og veile- der deltakerne i muntlig fortelling.

les mer
Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling I samarbeid med VOR (Visit Oslo Regionen) tilbyr vi kurs i historiefortelling 8. og 9. november. Et måltid servert med en historie, er merverdi for både verten, gjesten og bonden. Serverer du måltidene med en historie? Det er mange måter å...

les mer