Dette planlegger vi for jula

Arbeidet med oppdatere våre digitale flater med juleinnhold og julekampanjer starter opp i forkant av høstferien. De betalte kampanjer starter i midten av oktober, eller så snart vi har godt nok innhold. 

Hovedmål er å inspirere til en reise til regionen, med konvertering til opplevelser i regionen.

–> Send innhold senest 7. oktober til [email protected]

Julebyen Lillehammer, Kanefart på Maihaugen

FOTO: Bård Gundersen 

Betalte kampanjer

Vår julekampanje vil starte opp medio oktober, og vil fortsette inn i juleferie. Denne kampanjen vil også inneholde noe vinterprodukter for å starte inspirasjonen til reiser til regionen utover vinteren. Budsjettet på sesongkampanjen jul er ca 10% av totalt budsjett på spend, i tillegg kommer deler av hva som settes av til sesongkampanjen for vinter som vil fortsette å gå utover til ca påske. Vi samarbeider som vanlig tett med Tur Digital i planlegging og gjennomføring av kampanjene.

Tidsperiode: medio oktober og inn i juleferien 
Målgruppe: Kulturturister (Kari Kultur) og barnefamilier (Silje Supermamma) 
Mål: Fokus på trafikkdrivende kampanjer for å dra brukere til vårt innhold.

Kjerneinnhold i betalte julekampanjer:

NB (sidene oppdateres fortløpende med 2022 innhold og publiseres så snart vi har nok innhold)

Det brukes som vanlig spend på Google Ads gjennom hele året hvor hovedmål på kampanjene er konverteringer på nettsted og til medlemmene. Budsjettene her kommer i tillegg til sesongkampanjer. 

 

Innhold for organisk spredning

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere våre hovedkanaler Lillehammer.com og Blogg.lillehammer.com med sesongrelevant innhold som skal treffe når potensielle gjester og gjester. Innholdet benyttes for organisk spredning i sosiale medier (og som landingssider i våre betalte kampanjer).

Nettsted og blogg

Et av de stedene vi har muligheten til å utgjøre en forskjell for destinasjonen, er å kunne pakke sammen ulike opplevelser og vise disse potensielle gjester. I tillegg til kvalitetssikring av vårt nettsted bruker vi derfor en del ressurser på oppdatering av vår reiseblogg «Reiseguide | din guide til Lillehammer og Gudbrandsdalen». Her vil dere se at vi hver sesong oppdaterer og publiserer en rekke tidsaktuelle tips på hva man kan oppleve hvor og når rundt omkring i regionen vår. Dette innholdet deles videre som lenkeinnhold i våre sosiale medier, samt benyttes som landingssider i våre betalte kampanjer.

Ta gjerne en titt på vårt sesongrelaterte innhold på: 

–> og send oss informasjon om dine juleprodukter slik at dette kan inkluderes!

Sosiale medier

Vi har fortsatt hovedfokus på kanalene Facebook og Instagram. På Facebook fortsetter vi å bruke innhold fra nettsted og blogg, mens vi fortløpende innhenter/produserer og publiserer innhold både via Facebook og Instagram. Vi samarbeider med Tur Digital og Midt-Gudbrandsdal Næringsforening. Vi tilbyr fortsatt muligheten for insta take-over til våre medlemmer.

Innholdsnettverk

Innholdsnettverket med våre medlemmer skal fungere som et redaksjonelt utvalg for å identifisere og produsere aktuelt innhold til VL sine flater. Her er ønsket å knytte sterkere bånd mellom aktører som produserer innhold «til daglig», og kunne bidra til å bruke dette innholdet fra en «destinasjonssynsvinkel». Vi jobber videre med konsepter for innhold, med mål om å gjøre det enklere for flere av våre medlemmer å lage innhold som enkelt kan vises i våre kanaler.

 

Slik kan du få mer oppmerksomhet

Innhold til tilbudsblogger og muligheten for å kjøpe salgsutløsende annonser, i tillegg til å bidra med nyheter, innhold og oppdateringer på Lillehammer.com er av de viktigste tiltakene du kan engasjere deg i.

–> Les om flere tiltak i artikkelen: Slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet

 

Julegavetilbud

Medlemmene i Visit Lillehammer har muligheten til å få publisert ulike tilbud på overnatting og opplevelser via vår blogg.
Se eksempel: Gi bort en opplevelse til jul
Det vil kjøres en egen betalt kampanje for å skape trafikk til denne siden.

Har du ikke sendt oss innhold enda, send ditt tilbud til [email protected] og vi legger inn fortløpende.

 

Retargeting kampanje

Gjennom våre betalte kampanjer opparbeider vi oss gode målgrupper som våre medlemmer kan nyte godt av.

Ved å benytte salgsutløsende annonser mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen.  Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

–> Les mer om retargeting kampanje på siden «slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet»

 

Lillehammer.com i 2023

Lillehammer.com i 2023

Som digital turistinformasjon og markedsføringskanal er Lillehammer.com (inkludert inspirasjonsbloggen blogg.lillehammer.com) en av regionens viktigste digitale kanaler.

les mer