Trolig Norges kuleste sommerjobb! 

Tina (25) og Fabian (30) skal formidle opplevelser fra Lillehammer og Gudbrandsdalen på TikTok og Instagram i hele sommer.

– Vi gleder oss til å teste nye idèer for å skape reiselyst til regionen!

Tina og Fabian

Vi gleder oss!

Vi synes det er utrolig spennende å ha fått disse to unge, energiske personlighetene med på laget for å vise fram regionen vår på en ny måte. Vi gleder oss veldig til å følge med på hvordan Tina og Fabian opplever regionen vår, og spente på hvilke opplevelser de finner på sin reise!

Målet vårt med satsingen er å tilrettelegge for at flest mulig blir inspirert til å besøke oss, og finner frem til mangfoldet og de unike opplevelsene. Her kommer vi tett på to reiseglade og nysgjerrige mennesker som skal utforske hva Lillehammer og Gudbrandsdalen har å by på.

 

Hvordan blir reiseruta?

Selv om Tina og Fabian skal ut og utforske regionen på egen hånd så kommer de til å få med seg innspill fra oss på regionens fyrtårn, interessante og unike opplevelser.  De vil fortløpende ta kontakt med dere for å avtale besøk, og vi håper dere alle har muligheten til å invitere inn og delta i dette prosjektet. 

Har du noen gode ideer til noe «quirky», unikt eller annet spennende?

Det er alltid gøy med nyheter og andre spennende, rare, unike eller helt spesielle opplevelser du ikke finner andre steder. Har du noe du har lyst til å invitere Tina og Fabian til å komme å oppleve, gi oss beskjed!

–> Send oss en mail med dine forslag til opplevelser! 

 

Sånn rent praktisk…

Tina og Fabian kommer til å reise rundt enten ved hjelp av kollektiv transport i regionen, eller i Visit Lillehammer sin elektriske fimabil. De vil som nevnt fortløpende ta kontakt med dere for å avtale besøk, og vi håper dere alle har muligheten til å invitere inn og delta i dette prosjektet.

De står fritt til å oppdage og oppleve, men vil få med seg litt tips og triks fra oss på sine reise. Her må ikke dere være redde for å komme med innspill og forslag.

–> Send oss en mail med eventuelle spørsmål og kommentarer 

 

Husk å følge oss!

InstgramTikTokFacebook  

Engasjer deg i innholdet, og del det videre!! 🙂