Dette planlegger vi for sommeren

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Våre betalte kampanjer startet smått i påsken, trykket vil øke utover vår og sommer. Vi samarbeider også i år tett med Tur Digital i planlegging og gjennomføring av betalte kampanjer. 

Hovedmål er å inspirere til en reise til regionen, med konvertering til opplevelser i regionen. 

Rafting i Hunderfossen Eventyrpark

FOTO: Joakim Mangen

Betalte kampanjer

Sommerkampanjen startet forsiktig i påsken hvor vi målretter mot et publikum som allerede har vært engasjert i vårt innhold.
Hovedoppstart av kampanjen blir i begynnelsen av juni når nytt innhold er på plass. Her vil vi endre litt målgrupper og gå bredere ut.
Mål: inspirere og konvertere | Hovedmålgruppe: Barnefamilier (Silje Supermamma)

I juni startes også en litt mindre kulturkampanjen mot det voksne kulturturisten (Kari Kultur). Følg også med på hva som gjøres i samarbeid med Visit Oslo regionen med tanke på kulturturisten.

Det brukes som vanlig spend på Goodle Ads gjennom hele sommeren (og året), hvor hovedmål på kampanjene er konverteringer på nettsted og til medlemmene.

Vi viderefører vinterens konsept «Drømmeferien» inn i sommeren

«Bortelaget» hjelper oss (som i vinter) med engasjerende konsept og produksjon av nytt innhold til betalte kampanjer. Det produseres nytt materiell som benyttes fortløpende mot målgruppen Silje Supermamma.

 

Innhold for organisk spredning

Innholdsnettverk

Vi jobber med å etablere et innholdsnettverk blant våre medlemmer, invitasjonen går ut nå «i disse dager». Nettverket er tenkt å fungere som et redaksjonelt utvalg for å identifisere og produsere aktuelt innhold til VL sine flater. Her er ønsket å knytte sterkere bånd mellom aktører som produserer innhold «til daglig», og kunne bidra til å bruke dette innholdet fra en «destinasjonssynsvinkel». Med oss på laget har vi Tur Digital.

«Den perfekte sommerjobben»
Vi søker å knytte til oss en ressurs i tidsperioden «ca skoleferie» for å produsere innhold til reels, stories og tiktok. Konseptet er fortsatt under utvikling, men grunntanken er å utlyse «den perfekte sommerjobben, og/eller knytte til oss mikro-influensere for å skape innhold til våre flater. Tiltaket gjøres i samarbeid med Midt-Gudbrandsdal Næringsforening. 

Her vil alle medlemmer inviteres til å få denne ressursen på besøk for produksjon av innhold.

 

Visit Oslo Regionen

Vi samarbeider som vanlig med Visit Olso Regionen (VOR) om markedsføring internasjonalt, kampanjene planlegges i samarbeid med Innovasjon Norge. Vi kommer tilbake med mer informasjon på denne kampanjen så snart vi har litt mer kjøtt på beina, men her er målgruppen innenfor det voksne kultursegmentet.

 

Slik kan du få mer oppmerksomhet

Innhold til tilbudsblogger og muligheten for å kjøpe salgsutløsende annonser, i tillegg til å bidra med nyheter, innhold og oppdateringer på Lillehammer.com er av de viktigste tiltakene du kan engasjere deg i.

–> Les om flere tiltak i artikkelen: Slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet

 

Sommerferietilbud

Medlemmene i Visit Lillehammer har muligheten til å få publisert ulike tilbud på overnatting og opplevelser via vår blogg.
Se eksempel: Overnatting og opplevelser i sommerferien.
Det vil kjøres en egen betalt kampanje for å skape trafikk til denne siden.

Har du ikke sendt oss innhold enda, send ditt tilbud til marked@lillehammer.com og vi legger inn fortløpende.

 

Retargeting kampanje

Gjennom våre betalte kampanjer opparbeider vi oss gode målgrupper som våre medlemmer kan nyte godt av. 

Ved å benytte salgsutløsende annonser mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen.  Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

–> Les mer om retargeting kampanje på siden «slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet»