Nytt innholdskonsept til kampanjer

I vinterkampanjen tar vi for første gang i bruk vårt nye innholdskonsept som skal løfte frem de mer skjulte perlene i regionen, sammen med våre fyrtårn. Å skape innhold som oppfordrer til å oppleve mer og bli lengre når man først er på reise er en viktig del av vår innholdsstrategi og bærekraftsmål.

Martin fra Bortelaget på snøsurfing med Værfast

Vi kobler fyrtårn i regionen opp mot (for målgruppen) mer ukjente turistopplevelser som alle bør få med seg. Her er vi med Værfast gjengen på snøsurfing, etter flott kombinasjon når du allerede er på en skiferie i regionen. 

Større fokus på konsepter i Visit Lillehammer

Vi har lenge hatt et ønske om å gjøre det enklere for våre medlemmer å bidra med innhold som kan benyttes i VL sine kanaler. Et første skritt på reisen har vært å jobbe med en sterkere konkretisering av konsepter. I samarbeid med Bortelaget som ekstern leverandør og vårt innholdsnettverk har vi startet en reise som vi nå begynner å se litt resultater av.

 

«Hafjell X» er første konsept som hentes ut i betalte kampanjer

Vi kobler fyrtårn i regionen opp mot (for målgruppen) mer ukjente turistopplevelser som alle bør få med seg når man først er på besøk i regionen. Her brukes triggeren som ligger i å tipse om «de skjulte» opplevelsene som du kanskje ikke tenkte over fantes i en region du allerede har planlagt besøk til, samtidig som vi får vise frem fyrtårn til regionen. 

Vår samarbeidspartner Bortelaget har produsert tre filmer til vinterens kampanje, samtidig som vi har opprettet 3 reiseblogger som viser til mer informasjon om fyrtårn og tips til flere eventyr fra filmen.  

 

Lillehammer X Skeikampen
Kombiner kunst, kultur, barer og restauranter i Lillehammer med sjelero i fjellheimen.

Hafjell X Værfast
Skal du til Hafjell i vinter? Ikke glem å få med deg snøsurfing med Værfast! Test snøen både i og utenfor løypene. Kort vei til nye eventyr!

Langrenn X Bobraft
Etter en fredelig skitur finnes det flere fartsfylte opplevelser som gir adrenalin i nærheten. Kanskje er du tøff nok til å komme opp i 100 km/t med bobraft?

Morgenkaffe var første konsept ut på kun organisk innhold

Her ønsker vi å gjøre det enkelt for våre medlemmer til å bidra til å lage innhold som kan brukes av både dere og oss, i felleskap. Og med dette, knytte regionen sterkere sammen. Det er produsert en enkel bruksanvisning på hvordan dere kan lage innhold på konseptet som vi kan ta i bruk. Samtidig produseres det i vinter videoer av oss slik at dere får sett konseptet live. 

–> Les mer om konseptet «Morgenkaffe» 
–> Se forklaringsfilmen «Morgenkaffe i Lillehammer og Gudbrandsdalen«

Fra vår markedsstrategi vet dere at vi har tre konsepter, hvor fokus er å skape innhold innenfor: Familieeventyret, IntoNorway og Outdoor 365. Disse konseptene forteller dere at vi ønsker oss innhold som målretter seg innenfor familie-, kultur- og utendørsopplevelser, i tillegg til at arrangement selvfølgelig er en del av dette.

Innholdsnettverk

Vi har etablert et innholdsnettverk blant våre medlemmer og samarbeidende nettverk. Nettverket er tenkt å fungere som et redaksjonelt utvalg for å identifisere og produsere aktuelt innhold til VL sine flater. Her er ønsket å knytte sterkere bånd mellom aktører som produserer innhold «til daglig», og kunne bidra til å bruke dette innholdet fra en «destinasjonssynsvinkel».

Jobber du som innholdsprodusent der ute, eller lager spennende innhold for din bedrift og ønsker å bidra med ressurser for å skape en sterkere identitet i hele regionen? – ta kontakt med Grethe ([email protected]).

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer