Sommer kick-off

onsdag 15. juni 2022

}

kl 09:00

Hunderfossen Eventyrpark

Påmelding innen 11. juni 

–> espen@hunderfossen.no

Sommer kick-off og Visningstur Hunderfossen

Vi ønsker hjertelig velkommen til sommer kick-off for medlemmer i Visit Lillehammer og offisiell åpning av årets nyheter i Hunderfossen Eventyrpark!

Program: 

08:50 Oppmøte ved hovedinngangen til Hunderfossen
09:00 Kick-off med Visit Lillehammer
10:30 Offisiell åpning av Fyr & Flamme
11:30 Visning i Hunderfossen Eventyrpark

–> Påmelding til espen@hunderfossen.no innen 11. juni 2022

Årets sommerferie blir for mange viktigere enn noen gang.

Den 15. juni ønsker vi å markere åpning av sommerferien med eventyrlige opplevelser i parken. I år åpner vi ikke i skyggen av pandemien, men i skyggen av et Europa som preges av usikkerhet og uro. Og akkurat derfor kjennes det ekstra viktig å kunne invitere familier til en trygg og gledesfylt sommerferie på Hunderfossen.

Hunderfossen skal være en park der hvor familien tilbringer tid sammen. Våre attraksjoner er bygget med utgangspunktet at de skal begeistre hele familien i tre generasjoner.

Reodor Felgens Hyperakselerator, vant den internasjonale parkbransjens Oscar

Fjorårets nyhet, Reodor Felgens Hyperakselerator, vant den internasjonale parkbransjens Oscar – Thea Awards. Juryen trekker frem det særegne med Reodor Felgen og hvordan Hunderfossen har klart å videreformidle Kjell Aukrust sitt unike skaperverk til kommende generasjoner. Utdelingen ble dekket av både NRK og Tv2.

Til 2022 har vi en rekke store og små nyheter.

Størst av alle er introduksjonen av Fyr & Flamme! Disse uoppdragelige dragene blir å finne flere steder i sommer. Både som en ny kjøreattraksjon for store og små, og i årets sommerunderholdning.

Flere kurs

Historiefortellingskurs

Historiefortellingskurs

7. – 8. juni 2022 | Kursholder Ann-Jorid Pedersen deler praktiske tips og råd for å bygge bedre historier og veile- der deltakerne i muntlig fortelling.

les mer