Konferanse

}

29.februar - 1. mars 2024

Kvitfjell

For mer informasjon:

Liv Gun Gratzer:
+47 97 02 67 67

–>Send mail

 

 

Summit Kvitfjell

Den Nasjonale Vinterkonferansen

Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse utøvere om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. FIS Ski World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell.

Summit Kvitfjell er en arena skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt. Her samles ledere, gründere og vekstbedrifter samt noen av våre ledende politikere. Med Norges største hytteområde er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår. Vi er stolte av å samle alt det beste fra vår region på Norges råeste næringslivsuke.

I 2022 lanserte World Cup-arrangøren i Kvitfjell, næringslivskonferansen Russispranget med ambisjon om å skape en unik møteplass for næringslivet tett på rå prestasjoner i World Cup løypa. I 2023, med Visit Lillehammer og den nasjonale reiselivskonferansen Snowball på laget ble dette til to fantastiske konferansedager på Summit Kvitfjell.

Arrangørene Visit Lillehammer og Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har i 2024 som mål å skape ytterligere verdiskapende opplevelser på snø. To konferanser blir dermed til en. Sammen med sterke partnere som NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, DNB og KPMG lanseres Den Nasjonale Vinterkonferansen. Dag 1 vil rettes mot reiselivet som en av tre nasjonale reiselivskonferanser. Her settes søkelyset på bærekraftig destinasjonsutvikling. Dag 2 rettes mot næringslivet generelt med fokus på prestasjonskultur og bærekraftig vekst. Med dette har vi en spennende todagers konferanse hvor idrett, reise- og næringsliv møtes for å inspireres, engasjeres, og skape business ut av nettverk.

Vi jobber nå med å skape et spennende program med inspirerende tema og foredragsholdere for 2024.

Program vil tilgjengeliggjøres i løpet av høsten 2023.

Hold deg oppdatert – følg Summit Kvitfjell på LinkedIn, Facebook og Instagram

Flere kurs

Kultur for bærekraft

Kultur for bærekraft

24. april 24 | Skal bedrifter lykkes med å jobbe i en mer bærekraftig retning må det skapes en kultur og felles forståelse.

les mer
Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling I samarbeid med VOR (Visit Oslo Regionen) tilbyr vi kurs i historiefortelling 8. og 9. november. Et måltid servert med en historie, er merverdi for både verten, gjesten og bonden. Serverer du måltidene med en historie? Det er mange måter å...

les mer
Local food – offer better dining experiences

Local food – offer better dining experiences

Local food – offer better dining experiences Learn to make more use of Norwegian and local produce so that you can give your guests a better taste of the region. Join a course to develop seasonal menus based on your eatery's local advantages and history. 20. and 21....

les mer
Lokalmat – tilby bedre matopplevelser

Lokalmat – tilby bedre matopplevelser

Lokalmat - tilby bedre matopplevelser I samarbeid med VOR (Visit Oslo Regionen) tilbyr vi matkurs 16. og 17. februar (gjennomføres digitalt). Kurset retter seg mot kokker med lengre erfaring som ønsker ny inspirasjon, unge kokker og lærlinger, samt ufaglærte...

les mer