Merethe Sandum

13. desember 2022

Aktuelle lenker:

Masterplan Gudbrandsdalen, en oppdatering 

Arbeidet med å forme en god og bærekraftig strategi for «Gudbrandsdalen 2030» har pågått jevnt og trutt i hele høst. Nyttårsforsettet vårt er ferdigstilling og «full fart ut i livet».

Det er en omfattende strategi vi jobber med, og etter arbeidsverksteder med dere i vår, har vi hatt jevnlige møter og dialog. Det har som kjent blitt laget et utkast til strategien, som vi har knadd og eltet siden sist. Vi hadde behov for å gå ned i detaljene. Det er ikke ambisjonene det står på. De er skyhøye. Men det er rammebetingelsene. Fordi vi skal gå fra ord til handling.

Vi har blant annet hatt et felles møte med daglige ledere og styreledere i de tre selskapene – for å se på de fem satsingsområdene. (Se vedlagte matrise) Hvert selskap har dypdykket ned i finmaterien i planen, for å sikre at det som står der, er ting vi kan stå 100% inne for, og som vi ser som realistisk å få satt ut i livet.

Det er med glede og entusiasme vi nå kan meddele at vi er i ferd med å ferdigstille handlingsplanen. Neste milepæl blir å fjerne «utkast- stempelet» fra dokumentet, og sammen med dere – enes om at innholdet – selve masterplanen – er noe vi alle godkjenner som vår felles «ledestjerne» for utvikling av reiselivet i Gudbrandsdalen framover.

Her kommer derfor et lite «pip» om at masterplanen «Gudbrandsdalen 2030» vil komme din vei på nyåret. Da skal planen nemlig ut på høring hos samtlige medlemmer i de tre samarbeidene destinasjonsselskapene – og i alle de 13 kommunene. Denne høringsrunden har som mål å sikre at du og jeg og alle involverte kjenner sitt «eierskap» til masterplanen.

Etter høringsrunden, vil masterplanen bli endelig vedtatt.

Visit Lillehammer, Nasjonalparkriket reiseliv og Visit Jotunheimen, representert gjennom styreledere og daglige ledere per selskap, har neste masterplanmøte den 13.januar 2023.

Inntil da ønsker vi dere en givende førjulstid og ei kreativ, aktiv – og akkurat passe avslappende jul – og full fart inn i et nytt og garantert opplevelsesrikt år. Vi gleder oss til å gi gass i 2023!

Juleklem fra «reiselivets treenighet»;

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer
Reiselivet inviterer lokalbefolkningen

Reiselivet inviterer lokalbefolkningen

9. juni 24 | Kommende helg inviterer Visit Lillehammer og reiselivsaktørene i Lillehammer og Gudbrandsdalen lokalbefolkningen til å oppleve lokale attraksjoner og aktiviteter med gratistilbud og gode rabatter. Arrangementet starter allerede lørdag med gratis gondol og muligheten til å oppleve nyskapingen Neveresting i Hafjell.

les mer
Aktiviteter 2023

Aktiviteter 2023

Aktiviteter 2023 Visit Lillehammer har gjennom 2023 levert i henhold til gjeldende strategier og planer. Visit Lillehammer er en viktig koblingsboks på kryss og tvers mellom offentlig og privat sektor og har gjennom 2023 arbeidet aktivt med å opprette kontakt og...

les mer
Arrangement 2023

Arrangement 2023

Arrangement: Innflagging og utvikling Visit Lillehammers hovedfokus er innflagging av nye arrangement, samt utvikling av eksisterende og tildelte arrangement. Kort sagt arrangementsturisme. Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker...

les mer
Lillehammer.com i 2023

Lillehammer.com i 2023

Som digital turistinformasjon og markedsføringskanal er Lillehammer.com (inkludert inspirasjonsbloggen blogg.lillehammer.com) en av regionens viktigste digitale kanaler.

les mer