Merethe Sandum

13. desember 2022

Aktuelle lenker:

Masterplan Gudbrandsdalen, en oppdatering 

Arbeidet med å forme en god og bærekraftig strategi for «Gudbrandsdalen 2030» har pågått jevnt og trutt i hele høst. Nyttårsforsettet vårt er ferdigstilling og «full fart ut i livet».

Det er en omfattende strategi vi jobber med, og etter arbeidsverksteder med dere i vår, har vi hatt jevnlige møter og dialog. Det har som kjent blitt laget et utkast til strategien, som vi har knadd og eltet siden sist. Vi hadde behov for å gå ned i detaljene. Det er ikke ambisjonene det står på. De er skyhøye. Men det er rammebetingelsene. Fordi vi skal gå fra ord til handling.

Vi har blant annet hatt et felles møte med daglige ledere og styreledere i de tre selskapene – for å se på de fem satsingsområdene. (Se vedlagte matrise) Hvert selskap har dypdykket ned i finmaterien i planen, for å sikre at det som står der, er ting vi kan stå 100% inne for, og som vi ser som realistisk å få satt ut i livet.

Det er med glede og entusiasme vi nå kan meddele at vi er i ferd med å ferdigstille handlingsplanen. Neste milepæl blir å fjerne «utkast- stempelet» fra dokumentet, og sammen med dere – enes om at innholdet – selve masterplanen – er noe vi alle godkjenner som vår felles «ledestjerne» for utvikling av reiselivet i Gudbrandsdalen framover.

Her kommer derfor et lite «pip» om at masterplanen «Gudbrandsdalen 2030» vil komme din vei på nyåret. Da skal planen nemlig ut på høring hos samtlige medlemmer i de tre samarbeidene destinasjonsselskapene – og i alle de 13 kommunene. Denne høringsrunden har som mål å sikre at du og jeg og alle involverte kjenner sitt «eierskap» til masterplanen.

Etter høringsrunden, vil masterplanen bli endelig vedtatt.

Visit Lillehammer, Nasjonalparkriket reiseliv og Visit Jotunheimen, representert gjennom styreledere og daglige ledere per selskap, har neste masterplanmøte den 13.januar 2023.

Inntil da ønsker vi dere en givende førjulstid og ei kreativ, aktiv – og akkurat passe avslappende jul – og full fart inn i et nytt og garantert opplevelsesrikt år. Vi gleder oss til å gi gass i 2023!

Juleklem fra «reiselivets treenighet»;

Aktiviteter 2022

Aktiviteter 2022

På marked er det jobbet godt med innhold og kampanjer, arrangementene er i fokus og vi jobber videre med utvikling.

les mer
Dette gjorde vi på marked i 2022

Dette gjorde vi på marked i 2022

Visit Lillehammer har i 2022 satt ekstra fokus på å involvere medlemmer i aktiviteter i tillegg til å bruke eksterne ressurser på innholdsproduksjon. Det har blitt produsert mye nytt materiell, jobbet fram ulike konsept og kjørt kampanjer i mange ulike kanaler.

les mer
Arrangement 2022

Arrangement 2022

Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker bistand. I overkant av 40 arrangører har i en eller annen form fått bistand fra oss i 2022. Vi opplever at aktiviteten og mangfoldet er stort.

les mer
Gjestedøgn 2022

Gjestedøgn 2022

Tall fra SSB viser i overkant av 1,1 mill kommersielle gjestedøgn i løpet av året i Visit Lillehammer-regionen, en økning på ca 20% fra forrige år.

les mer
Sosiale medier 2022

Sosiale medier 2022

Sosiale medier 2022 Visit Lillehammer sin aktivitet i sosiale medier fokuserer i all hovedsak mot Facebook og Instagram. Vi har fokus på å være tilstede både organisk og betalt. Inkludering av innhold fra våre medlemmer er viktig.    Mest engasjerende post i Visit...

les mer