Tina og Anni kommer tilbake til «Sommer- og høstjobben»

Tina og Anni skal som tidligere lage godt og engasjerende innhold til sosiale medier, vi har valgt konseptet «kan du holde på en hemmelighet» som en rød tråd gjennom sommeren. 

Kan du holde på en hemmelighet?

Vi er veldig glade for å ha Tina og Anni tilbake hos Visit Lillehammer, for å formidle opplevelser fra Lillehammer og Gudbrandsdalen på våre SoMe-kanaler. Denne gangen er t-skjorta, shortsen og sykkelen tilbake, og begge gleder seg til å oppleve regionen uten snø!

Tina kommer nå tilbake for tredje gang og begynner å bli godt kjent med opplevelsene vi har å by på. Med seg på laget har hun som i vinter fotograf Anni. Anni, som opprinnelig kommer fra Finland og nå bor i Spania, jobber som profesjonell fotograf. De gleder seg begge til å inspirere og skape relevant innhold til rett tid som deles med potensielle gjester og reisende over hele verden.

– Vinteren ga mersmak, nå gleder vi oss til å utforske sommeren i den beste reiselivsregionen – Lillehammer og Gudbrandsdalen.

I sommer skal de blant annet jakte på de unike hemmelighetene i regionen. De skal inspirere til å komme på besøk, vise mangfoldet og gjennom engasjerende innhold inspirere til en lang ferie her i Lillehammer og Gudbrandsdalen. De vil være i regionen fra juli til september, og vi planlegger allerede nå hvilke opplevelser og historier de skal fortelle på sin vei. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har en hemmelighet du vil dele!

Dere vil fortløpende bli kontaktet for å avtale besøk, og vi håper dere alle har muligheten til å invitere inn og delta i arbeidet.

Husk å følge oss! Engasjer deg i innholdet, og del det videre!!
Instagram | TikTok | Facebook

 

Aktiviteter 2023

Aktiviteter 2023

Aktiviteter 2023 Visit Lillehammer har gjennom 2023 levert i henhold til gjeldende strategier og planer. Visit Lillehammer er en viktig koblingsboks på kryss og tvers mellom offentlig og privat sektor og har gjennom 2023 arbeidet aktivt med å opprette kontakt og...

les mer