Vi har startet opp vinterkampanjer, dette er planen

Arbeidet med å oppdatere våre digitale flater med vinterinnhold og vinterkampanjer startet opp i etterkant av høstferien. De betalte kampanjene startet i midten av november, og vil fortsette mot påske.

Hovedmål er å inspirere til en reise til regionen, med konvertering til opplevelser i regionen.

–> Send innhold fortløpende til [email protected]

Mor hjelper datter med hjelmen i gondolen på Hafjell

FOTO: Håkon Jørgensen

Betalte kampanjer

Vinterkampanje startet opp medio november, og fortsetter utover vintersesongen 2023. Kampanjen vil i oppstartfasen målrette Gøteborg området i Sverige og som normalt på østlandet i Norge. Vi vurderer fortløpende kanal og marked. Budsjettet for vinteren er ca 40% av beløpet som benyttes i løpet av hele året på såkalt «push-kampanjer» hvor vi er annonserer aktivt ut for å treffe og inspirere potensielle besøkende via sosiale medier (Eksempel: Facebook, Instagram, TikTok).

Vi samarbeider som vanlig tett med Tur Digital i planlegging og gjennomføring av kampanjene.

Tidsperiode: medio november og gjennom vinteren til påske.
Målgruppe: Turister som motiveres av aktivitet og felleskap. Silje Supermamma, Anders Aktiv og Sigbjørn Senior.
Mål: Hovedfokus er på å inspirere, en andel er trafikkdrivende kampanjer for å dra brukere til vårt innhold.

Det brukes som vanlig spend på Google Ads gjennom hele året hvor hovedmål på kampanjene er konverteringer på nettsted og til medlemmene. Budsjettene her kommer i tillegg til sesongkampanjer.

Kjerneinnhold i betalte vinterkampanjer:

Sidene oppdateres fortløpende med 2022/2023 innhold.

Ferietips:
I januar igangsettes innhold fra nytt konsept til betalte kampanjer.
Les mer om og se filmene i det nye konseptet her

 

Tilbudssider: 
Tilbudssidene er en del av vår trafikkdrivende kampanjer. Som medlem i Visit Lillehammer har du muligheten til å få publisert ulike pakketilbud på overnatting og opplevelser via vår blogg.

–> Send tilbud til –> [email protected])

 

Innhold for organisk spredning

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere våre hovedkanaler Lillehammer.com og Blogg.lillehammer.com med sesongrelevant innhold. Innholdet benyttes for organisk spredning i sosiale medier (og som landingssider i våre betalte kampanjer). I høysesongen i vinter settes det på ekstra ressurser for å produsere innhold til Sosiale medier. 

Nettsted og blogg

Et av de stedene vi har muligheten til å utgjøre en forskjell for destinasjonen, er å kunne pakke sammen ulike opplevelser og vise disse til potensielle gjester. I tillegg til kvalitetssikring av vårt nettsted bruker vi derfor en del ressurser på oppdatering av vår reiseblogg «Reiseguide | din guide til Lillehammer og Gudbrandsdalen». Her vil dere se at vi hver sesong oppdaterer og publiserer en rekke tidsaktuelle tips på hva man kan oppleve hvor og når rundt omkring i regionen vår. Dette innholdet deles videre som lenkeinnhold i våre sosiale medier, samt benyttes som landingssider i våre betalte kampanjer.

Ta gjerne en titt på vårt sesongrelaterte innhold på:

–> og send oss informasjon om dine vinterprodukter og nyheter slik at dette kan inkluderes!

Sosiale medier

Vi har fortsatt hovedfokus på kanalene Facebook og Instagram. På Facebook fortsetter vi å bruke innhold fra nettsted og blogg, mens vi fortløpende innhenter/produserer og publiserer innhold både via Facebook og Instagram. Vi tilbyr fortsatt muligheten for insta take-over til våre medlemmer.

NYHET! I høysesongen i vinter setter vi på ekstra ressurser på innholdsproduksjon til sosiale medier, vi får et gjensyn med Tina fra «sommerjobben» og med seg har hun fotograf Anni. 

Innholdsnettverk

Innholdsnettverket med våre medlemmer skal fungere som et redaksjonelt utvalg for å identifisere og produsere aktuelt innhold til VL sine flater. Her er ønsket å knytte sterkere bånd mellom aktører som produserer innhold «til daglig», og kunne bidra til å bruke dette innholdet fra en «destinasjonssynsvinkel». Vi jobber videre med konsepter for innhold, med mål om å gjøre det enklere for flere av våre medlemmer å lage innhold som enkelt kan vises i våre kanaler.

 

Slik kan du få mer oppmerksomhet

Innhold til tilbudsblogger og muligheten for å kjøpe salgsutløsende annonser, i tillegg til å bidra med nyheter, innhold og oppdateringer på Lillehammer.com er av de viktigste tiltakene du kan engasjere deg i.

–> Les om flere tiltak i artikkelen: Slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet

 

Innhold for organisk spredning. Eksempel: Morgenkaffe

Et av konseptene som er jobbet frem av vårt innholdsnettverk er «Morgenkaffe». Her ønsker vi å la våre medlemmer ta våre følgere i sosiale medier med på en morgenkaffe hjemme hos dere.

Les mer: «Kom ta en morgenkaffe med oss!»

Vi har alltid som mål å vise godt innhold fra regionen, ta kontant med oss dersom du har noe vi ønsker å dele! 
–> Ta kontakt med oss på [email protected] 

 

Vinter- og påskeferietilbud

Medlemmene i Visit Lillehammer har muligheten til å få publisert ulike tilbud på overnatting og opplevelser via vår blogg.
Se eksempel: Gi bort en opplevelse til jul
Det vil kjøres en egen betalt kampanje for å skape trafikk til denne siden.

Har du ikke sendt oss innhold enda? send ditt tilbud til [email protected] og vi legger inn fortløpende.

 

Retargeting kampanje

Gjennom våre betalte kampanjer opparbeider vi oss gode målgrupper som våre medlemmer kan nyte godt av.

Ved å benytte salgsutløsende annonser mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen.  Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

–> Les mer om retargeting kampanje på siden «slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet»

 

Reiselivsdebatt på Lillehammer

Reiselivsdebatt på Lillehammer

Hvordan vil politikerne jobbe for reiselivet i Innlandet? NHO Reiseliv inviterer kommunepolitikerne til debatt om eiendomsskatt, skjenkepolitikk, yrkesfag m.m –  med mulighet til å stille spørsmål til kandidatene.

les mer