Foto: Ian Brody

Nettbasert kurs

}

Når som helst

Programmene «Opplevelsesvert» og «Gudbrandsdalsvert» er tilgjengelig (e-læring) for alle våre medlemsbedrifter. Ta kontakt for tilgang. 

Vertskapskurs

Visit Lillehammer har investert i et vertskapsprogram (e-læringsmodul) som er tilgjengelig for alle våre medlemsbedrifter. Programmene «Opplevelsesvert» og «Gudbrandsdalsvert» finnes i en kort og en lang versjon, og er tilgjengelig for alle til å ta i bruk!

Stolte «verter» gir gode gjesteopplevelser!

Vi er alle verter for de tilreisende til vår region, og helhetsopplevelsen til gjesten dannes på bakgrunn av alle de menneskene han eller hun møter underveis på reisemålet.

Godt vertskap utgjør ofte forskjellen på en god og en veldig god opplevelse, og bidrar til mersalg og at gjesten blir lengre i regionen. Fornøyde kunder genererer nye kunder, og er din viktigste salgskanal.

Gjennom vertskapskurset får man innsikt og inspirasjon til hvordan være en god vert, samt mer kunnskap om lokale kulturopplevelser, attraksjoner og tradisjoner som alle bør kjenne til. Kunnskapsrike og trygge verter formidler lokal kultur med stolthet og anbefaler de riktige opplevelsene for våre tilreisende.

Kunnskap om hverandre

I kurset vektlegges også kjennskap til hverandres bedrifter. Vi må ha kjennskap til hverandre, for å kunne selge hverandre og gjøre hverandre gode. På denne måten får vi våre besøkende til å være lenger og oppleve mer av det vi har å by på.

Flere kurs

Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling 8.-9.nov.

Kurs i historiefortelling I samarbeid med VOR (Visit Oslo Regionen) tilbyr vi kurs i historiefortelling 8. og 9. november. Et måltid servert med en historie, er merverdi for både verten, gjesten og bonden. Serverer du måltidene med en historie? Det er mange måter å...

les mer
Local food – offer better dining experiences

Local food – offer better dining experiences

Local food – offer better dining experiences Learn to make more use of Norwegian and local produce so that you can give your guests a better taste of the region. Join a course to develop seasonal menus based on your eatery's local advantages and history. 20. and 21....

les mer