Foto: Ian Brody

Nettbasert kurs

}

Når som helst

Programmene «Opplevelsesvert» og «Gudbrandsdalsvert» er tilgjengelig (e-læring) for alle våre medlemsbedrifter. Ta kontakt for tilgang. 

Vertskapskurs

Visit Lillehammer har investert i et vertskapsprogram (e-læringsmodul) som er tilgjengelig for alle våre medlemsbedrifter. Programmene «Opplevelsesvert» og «Gudbrandsdalsvert» finnes i en kort og en lang versjon, og er tilgjengelig for alle til å ta i bruk!

Stolte «verter» gir gode gjesteopplevelser!

Vi er alle verter for de tilreisende til vår region, og helhetsopplevelsen til gjesten dannes på bakgrunn av alle de menneskene han eller hun møter underveis på reisemålet.

Godt vertskap utgjør ofte forskjellen på en god og en veldig god opplevelse, og bidrar til mersalg og at gjesten blir lengre i regionen. Fornøyde kunder genererer nye kunder, og er din viktigste salgskanal.

Gjennom vertskapskurset får man innsikt og inspirasjon til hvordan være en god vert, samt mer kunnskap om lokale kulturopplevelser, attraksjoner og tradisjoner som alle bør kjenne til. Kunnskapsrike og trygge verter formidler lokal kultur med stolthet og anbefaler de riktige opplevelsene for våre tilreisende.

Kunnskap om hverandre

I kurset vektlegges også kjennskap til hverandres bedrifter. Vi må ha kjennskap til hverandre, for å kunne selge hverandre og gjøre hverandre gode. På denne måten får vi våre besøkende til å være lenger og oppleve mer av det vi har å by på.

Flere kurs

Opplevelseskurset

Opplevelseskurset

7. – 8. mai 2020 | Opplevelseskurset har et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og en praktisk tilnærming. Du lærer om ti praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser i egen bedrift.

les mer
Bli god på nett

Bli god på nett

2. – 3. sept 2020 | Kurset tar for seg tema som «Hvordan utnytte sosiale medier i markedsføringen», «Søkemotoroptimalisering» og «Hvordan skrive for nett, billedbruk og film». Underveis i kurset får du mange tips og triks, og lærer blant annet om ulike verktøy.

les mer
Pakking, distribusjon og salg

Pakking, distribusjon og salg

4.-5. juni 2020 | Gjennom dette kurset gjør vi deg i stand til å sette sammen attraktive produktpakker, oppnå resultater i salgsarbeidet og bidra til en bredere og mer kostnadseffektiv distribusjon av ditt reiselivsprodukt.

les mer
Bli god på nett 2.0

Bli god på nett 2.0

17. sept 2020 | «Hvordan bli god på nett 2.0» er et påbyggingskurs til grunnkurset «Bli god på nett» og går i dybden på enkelttemaer som ble lettere berørt i grunnkurset.

les mer