Er du «korona-klar» på nettsiden din?

Nordmenn er i ferd med å starte planlegging av sin Norges ferie. Det er viktig at alle har relevant informasjon på egen nettside og samtidig også på Lillehammer.com

FOTO: Ian Brodie

  • Covid-19 har påvirket mange reiselivsbedrifter i destinasjonen.
    Gjestene lurer på: Hva er status for din bedrift? Er det åpent?
  • Fortell hva dere planlegger for sommeren, og samtidig fortell om og eventuelt når det kommer mer oppdatert informasjon.
  • Gjør det enkelt for gjesten å planlegge et besøk hos deg. All informasjon er bedre enn ingen informasjon. Vær ærlig.

Ta en titt på usus.no/er-nettsiden-din-korona-klar for tips og eksempler på hvordan andre har gjort dette.

Hva med Lillehammer.com?

Ikke glem å holde Lillehammer.com oppdatert på dine produkter. Vi gjør en rekke markedskampanjer som leder inn hit – og da må informasjonen gjesten får være oppdatert og relevant.

Meld deg på kurs i dag!

Neste onsdag (7.mai) inviterer vi til en liten gjennomgang av hvordan du selv tar kontrollen på ditt innhold på Lillehammer.com. Se mer informasjon om workshop | ta kontrollen på eget innhold

 

Opplevelseskurset

Opplevelseskurset

7. – 8. mai 2020 | Opplevelseskurset har et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og en praktisk tilnærming. Du lærer om ti praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser i egen bedrift.

les mer
Bli god på nett

Bli god på nett

2. – 3. sept 2020 | Kurset tar for seg tema som «Hvordan utnytte sosiale medier i markedsføringen», «Søkemotoroptimalisering» og «Hvordan skrive for nett, billedbruk og film». Underveis i kurset får du mange tips og triks, og lærer blant annet om ulike verktøy.

les mer
Pakking, distribusjon og salg

Pakking, distribusjon og salg

4.-5. juni 2020 | Gjennom dette kurset gjør vi deg i stand til å sette sammen attraktive produktpakker, oppnå resultater i salgsarbeidet og bidra til en bredere og mer kostnadseffektiv distribusjon av ditt reiselivsprodukt.

les mer
Bli god på nett 2.0

Bli god på nett 2.0

17. sept 2020 | «Hvordan bli god på nett 2.0» er et påbyggingskurs til grunnkurset «Bli god på nett» og går i dybden på enkelttemaer som ble lettere berørt i grunnkurset.

les mer