Tina fra «sommerjobben» er tilbake!

NYHET! I høysesongen i vinter setter vi på ekstra ressurser på innholdsproduksjon til sosiale medier, vi får et gjensyn med Tina fra «sommerjobben» og med seg har hun fotograf Anni.

Morgenkaffe med Tina

Tina har byttet ut sommerklær med ski, truger og skøyter og er klar for vinteropplevelser i Lillehammer og Gudbrandsdalen !

Morgenkaffe med Anni

Anni, profesjonell fotograf fra Finland, blir med Tina rundt i regionen og gleder seg til å inspirere flere gjester til å besøke regionen! 

Vi er veldig glade for å ha Tina tilbake i en gjesteopptreden i Visit Lillehammer, for å formidle opplevelser fra Lillehammer og Gudbrandsdalen på våre SoMe-kanaler. Denne gangen er t-skjorta, shortsen og sykkelen byttet ut med turklær, ski, truger og skøyter. For ikke å snakke om innholdskonseptet «Morgenkaffen».

Tina har med seg fotograf Anni, og disse to møttes i New Zealand. Anni, kommer opprinnelig fra Finland og er nå bosatt i Spania. Anni jobber som profesjonell fotograf og de gleder seg til å inspirere og skape relevant innhold til riktig tid som deles med gjester og reisende over hele verden.

– Vi hadde en drøm om å jobbe sammen som Content Creators i New Zealand. Nå er drømmen gått i oppfyllelse og det i den beste reiselivregionen – Lillehammer og Gudbrandsdalen.

De skal bl.a. jakte på de unike stedene for morgenkaffen og er opptatt av å vise fram dere, folka og vertskapet. De vil fortløpende ta kontakt med dere for å avtale besøk, og vi håper dere alle har muligheten til å invitere inn og delta i arbeidet.

Husk å følge oss! Engasjer deg i innholdet, og del det videre!!
Instagram | TikTok | Facebook

 

 

Arrangement 2022

Arrangement 2022

Arrangement: Innflagging og utvikling Visit Lillehammers hovedfokus er innflagging av nye arrangement, samt utvikling av eksisterende og tildelte arrangement. Kort sagt arrangementsturisme. Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker...

les mer
Gjestedøgn 2022

Gjestedøgn 2022

2022 har stor økning i gjestedøgn Tall fra SSB viser i overkant av 1,1 mill kommersielle gjestedøgn i løpet av året i Visit Lillehammer-regionen*, en økning på ca 20% fra forrige år. Snarveier til innhold lengre ned SSB viser en økning i antall gjestedøgn | Kilde: SSB...

les mer