Hafjellbussen Transfer

Gjennom prosjektet «Grønn og sømløs mobilitet» testes et tilbud om transferbuss mellom Lillehammer stasjon og til/fra adresse i Hafjell. Transferbussen kjører gjestene helt til døra på utleieleilighet/hytte eller til hotellet, og opereres av Lillehammer Taxisentral. 

Illustrasjon av Hafjellbussen

Hvordan fungerer Hafjellbussen Transfer?

Nå kan du forhåndsbestille transferbuss til/fra Hafjell til utvalgte togankomster/avganger på Lillehammer stasjon, alle dager hele vinteren! Transport må forhåndsbestilles og betales min. 2 timer før avreise. Lillehammer Taxi planlegger utkjøring/reiserute basert på aktuelle bestillinger, og gjeldende smittevernregler vil bli ivaretatt.

Slik fungerer det:

  • Bestill og betal bussen digitalt i appen «Helt frem»
  • Bestillingsfrist er 2 timer før ankomst/avgang.
  • Minibussen står klar på holdeplass 1, Lillehammer stasjon. Dersom toget er forsinket, venter bussen.
  • Du/dere blir kjørt helt til døra eller hotellet.
  • Nøkler til utleieenhet kan hentes/leveres i Hafjell.
  • Ved retur fra hytte/hotell får du SMS om hentetidspunkt etter bestilling er foretatt.

Pris: Kr. 125,- per person en veg (nedre deler i Hafjell) / Kr. 195,- per person en veg (øvre deler av Hafjell som Mosetertoppen og Hafjelltoppen)

Når: Alle dager fram til 18. april 2022

Transferbussen kan bestilles til følgende ankomsttider med tog FRA Oslo;
13.41 – 16.44 – 18.41 – 19.40

Transferbussen kan bestilles til følgende avreisetider med tog TIL Oslo;
12.08 – 17.07 – 19.08

Transportløsninger for morgendagens gjester

Behovet for tilpassede transportløsninger innen og til/fra destinasjonen er stort om folk skal sette igjen bilen hjemme og reise kollektivt til Hafjell. Man trenger å vite at det finnes muligheter å komme seg til og fra steder innen destinasjonen uten bil, og her er Hafjellbussen i en etableringsfase. Vi vet at morgendagens gjester er mer opptatt av å redusere fotavtrykket sitt, og det er derfor viktig at reiselivet videreutvikler seg når det gjelder å møte mer klimabevisste gjester.

Målet er at Hafjellbussen Transfer skal være et godt tilbud til alle tilreisende (turister og fritidsboligeiere), og at det blir både triveligere og tryggere å ferdes på Hafjell med redusert biltrafikk.

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Ny reiselivssjef i Visit Lillehammer

Veslemøy Eineteig Wedum (39) er konstituert som ny reiselivssjef i Visit Lillehammer. Med dette ligger alt til rette for at reiselivsselskapet og medlemmene får den innsatsen de fortjener frem til det nye selskapet, Rada Reiseliv SA, er på plass over nyttår.

les mer
Ansvarlig markedsføring

Ansvarlig markedsføring

Ved å tiltrekke seg de riktige gjestene, gi ærlig informasjon og ta hensyn til miljøet, lokalsamfunnet og den langsiktige bærekraften, kan vi skape et reisemål som er både attraktivt og ansvarlig. Ansvarlig markedsføring spiller en nøkkelrolle i dette.

les mer