Hafjellbussen Transfer

Gjennom prosjektet «Grønn og sømløs mobilitet» testes et tilbud om transferbuss mellom Lillehammer stasjon og til/fra adresse i Hafjell. Transferbussen kjører gjestene helt til døra på utleieleilighet/hytte eller til hotellet, og opereres av Lillehammer Taxisentral. 

Illustrasjon av Hafjellbussen

Hvordan fungerer Hafjellbussen Transfer?

Nå kan du forhåndsbestille transferbuss til/fra Hafjell til utvalgte togankomster/avganger på Lillehammer stasjon, alle dager hele vinteren! Transport må forhåndsbestilles og betales min. 2 timer før avreise. Lillehammer Taxi planlegger utkjøring/reiserute basert på aktuelle bestillinger, og gjeldende smittevernregler vil bli ivaretatt.

Slik fungerer det:

  • Bestill og betal bussen digitalt i appen «Helt frem»
  • Bestillingsfrist er 2 timer før ankomst/avgang.
  • Minibussen står klar på holdeplass 1, Lillehammer stasjon. Dersom toget er forsinket, venter bussen.
  • Du/dere blir kjørt helt til døra eller hotellet.
  • Nøkler til utleieenhet kan hentes/leveres i Hafjell.
  • Ved retur fra hytte/hotell får du SMS om hentetidspunkt etter bestilling er foretatt.

Pris: Kr. 125,- per person en veg (nedre deler i Hafjell) / Kr. 195,- per person en veg (øvre deler av Hafjell som Mosetertoppen og Hafjelltoppen)

Når: Alle dager fram til 18. april 2022

Transferbussen kan bestilles til følgende ankomsttider med tog FRA Oslo;
13.41 – 16.44 – 18.41 – 19.40

Transferbussen kan bestilles til følgende avreisetider med tog TIL Oslo;
12.08 – 17.07 – 19.08

Transportløsninger for morgendagens gjester

Behovet for tilpassede transportløsninger innen og til/fra destinasjonen er stort om folk skal sette igjen bilen hjemme og reise kollektivt til Hafjell. Man trenger å vite at det finnes muligheter å komme seg til og fra steder innen destinasjonen uten bil, og her er Hafjellbussen i en etableringsfase. Vi vet at morgendagens gjester er mer opptatt av å redusere fotavtrykket sitt, og det er derfor viktig at reiselivet videreutvikler seg når det gjelder å møte mer klimabevisste gjester.

Målet er at Hafjellbussen Transfer skal være et godt tilbud til alle tilreisende (turister og fritidsboligeiere), og at det blir både triveligere og tryggere å ferdes på Hafjell med redusert biltrafikk.

Arrangement 2022

Arrangement 2022

Arrangement: Innflagging og utvikling Visit Lillehammers hovedfokus er innflagging av nye arrangement, samt utvikling av eksisterende og tildelte arrangement. Kort sagt arrangementsturisme. Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker...

les mer
Gjestedøgn 2022

Gjestedøgn 2022

2022 har stor økning i gjestedøgn Tall fra SSB viser i overkant av 1,1 mill kommersielle gjestedøgn i løpet av året i Visit Lillehammer-regionen*, en økning på ca 20% fra forrige år. Snarveier til innhold lengre ned SSB viser en økning i antall gjestedøgn | Kilde: SSB...

les mer