Dette planlegger vi for høsten

Arbeidet med høstinnhold og høstkampanjer starter rett etter sommerferien med å oppdatere høstinnhold på våre digitale flater. De betalte kampanjer starter i midten av august, og fortsetter til høstferien. 

Hovedmål er å inspirere til en reise til regionen, med konvertering til opplevelser i regionen.

Barn ser på utsikten i høstfjellet, Ruten

FOTO: Kenneth Nordahl Pedersen, Visit Lillehammer

Betalte kampanjer

Høsten er godt i gang, våre betalte kampanjer starter i midten av august, og vil fortsette til høstferien. Vi har i en høstsesong et forsiktig budsjett på betalte kampanjer. Vi samarbeider som vanlig tett med Tur Digital i planlegging og gjennomføring av kampanjene.

Tidsperiode: medio august til starten av høstferien
Målgruppe: Barnefamilier (Silje Supermamma) og voksne kulturturister (Kari Kultur), med hovedvekting på barnefamilier.
Mål: Fokus på trafikkdrivende kampanjer for å dra brukere til vårt innhold.

Kjerneinnhold i betalte høstkampanjer:

Det brukes som vanlig spend på Google Ads gjennom hele høsten (og året), hvor hovedmål på kampanjene er konverteringer på nettsted og til medlemmene.

 

Innhold for organisk spredning

Ressursbruk på organisk spredning er redusert utover høsten sammenlignet med sommerens høysesong.

Nettsted og blogg

Et av de stedene vi har muligheten til å utgjøre en forskjell for destinasjonen, er å kunne pakke sammen ulike opplevelser og vise disse i et annet format til våre potensielle gjester. I tillegg til kvalitetssikring av vårt nettsted bruker vi derfor en del ressurser på oppdatering av vår reiseblogg «Reiseguide | din guide til Lillehammer og Gudbrandsdalen». Her vil dere se at vi hver sesong oppdaterer og publiserer en rekke tidsaktuelle tips på hva man kan oppleve hvor og når rundt omkring i regionen vår. Dette innholdet deles videre som lenkeinnhold i våre sosiale medier. 

–> husk å sende oss informasjon om dine høstprodukter!

odukter slik at dette kan inkluderes!

Sosiale medier

Vi har fortsatt hovedfokus på kanalene Facebook og Instagram. På Facebook fortsetter vi å bruke innhold fra nettsted og blogg, mens vi fortløpende innhenter/produserer og publiserer innhold både via Facebook og Instagram. Vi samarbeider med Tur Digital og Midt-Gudbrandsdal Næringsforening. Vi tilbyr fortsatt muligheten for insta take-over til våre medlemmer.

Innholdsnettverk

Innholdsnettverket med våre medlemmer skal fungere som et redaksjonelt utvalg for å identifisere og produsere aktuelt innhold til VL sine flater. Her er ønsket å knytte sterkere bånd mellom aktører som produserer innhold «til daglig», og kunne bidra til å bruke dette innholdet fra en «destinasjonssynsvinkel». Vi jobber videre med konsepter for innhold, med mål om å gjøre det enklere for flere av våre medlemmer å lage innhold som enkelt kan vises i våre kanaler.

 

Slik kan du få mer oppmerksomhet

Innhold til tilbudsblogger og muligheten for å kjøpe salgsutløsende annonser, i tillegg til å bidra med nyheter, innhold og oppdateringer på Lillehammer.com er av de viktigste tiltakene du kan engasjere deg i.

–> Les om flere tiltak i artikkelen: Slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet

 

Høstferietilbud

Medlemmene i Visit Lillehammer har muligheten til å få publisert ulike tilbud på overnatting og opplevelser via vår blogg.
Se eksempel: Høsttilbud i Lillehammer og Gudbrandsdalen
Det vil kjøres en egen betalt kampanje for å skape trafikk til denne siden.

Har du ikke sendt oss innhold enda, send ditt tilbud til [email protected] og vi legger inn fortløpende.

 

Retargeting kampanje

Gjennom våre betalte kampanjer opparbeider vi oss gode målgrupper som våre medlemmer kan nyte godt av.

Ved å benytte salgsutløsende annonser mot de som har sett våre filmer, klikket på våre annonser og besøkt lillehammer.com, kan du annonsere ditt budskap til personer som da allerede har tilegnet seg kjennskap til regionen.  Dette er en målgruppe som med stor sannsynlighet planlegger å besøke oss.

–> Les mer om retargeting kampanje på siden «slik kan du som medlem få mer oppmerksomhet»

 

 

Arrangement 2022

Arrangement 2022

Arrangement: Innflagging og utvikling Visit Lillehammers hovedfokus er innflagging av nye arrangement, samt utvikling av eksisterende og tildelte arrangement. Kort sagt arrangementsturisme. Visit Lillehammer bestreber seg til å bistå alle arrangører som ønsker...

les mer
Gjestedøgn 2022

Gjestedøgn 2022

2022 har stor økning i gjestedøgn Tall fra SSB viser i overkant av 1,1 mill kommersielle gjestedøgn i løpet av året i Visit Lillehammer-regionen*, en økning på ca 20% fra forrige år. Snarveier til innhold lengre ned SSB viser en økning i antall gjestedøgn | Kilde: SSB...

les mer